Levendula palánta minden mennyiségben

Posted: 19th december 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Levendula palánta minden mennyiségben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napjainkban sokak számára egyre fontosabb, hogy gyógynövényekből készült termékeket alkalmazzanak a szépségápolásban, különféle betegségek orvoslásában stb.

Levendula palánta akár többezres tételben a pannonhalmilevendula.hu weboldalról. A levendula az egyik legnépszerűbb gyógynövény napjainkban és ez nem hiába van, hiszen az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógynövényről beszélünk. A pannonhalmi apátság gyógynövénykertészetében nemcsak a levendulatermesztés, hanem a levendulaolaj lepárlása is folyik. A növényt elsősorban illóolaj formájában használják, kiváló aromaterápiás hatása miatt. Ezt csöpögtetik fürdővízbe, vagy borogatáshoz vizes ruhára, párologtatható aromamécsesben, de akár közvetlenük a bőrön is alkalmazható. A pannonhalmi kertészetben nemcsak a helyben termett növényből, hanem a magántermesztők által behozott levendulából is készítenek olajat, bérlepárlás keretében, amelyért az ország minden részéről hozzák a településre az illatos növényeket.

Pannonhalmán az angol és a francia levendulát termesztik hagyományosan. A kertészetből telepítésre kész, saját nevelésű levendulatöveket lehet megvásárolni kis és nagy tételben egyaránt. Az angol és francia szabad gyökerű levendula palánták ára 290 Ft -290 Ft+ ÁFA/tő, az angol és francia konténerezett levendula palánták ára pedig 390 Ft + ÁFA/tő. A megvásárolt palánták átvehetők személyesen a telephelyről, illetve nagy mennyiségben igény szerint kiszállítással az EU tagállamain belül. A levendulatermesztésben szerzett több tízéves tapasztalattal, az itt dolgozók szaktanácsadást is nyújtanak a vásárlóknak a levendula neveléséhez. Ha bármilyen kérdése van, hívja a 06-20/595-777-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@pannonhalmilevendula.hu email címre.

Comments are closed.