Minőségi levendula Pannonhalmán

Posted: 21st december 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Minőségi levendula Pannonhalmán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ókori emberek is előszeretettel használták a levendulát a természetgyógyászatban, hiszen számos jótékony hatása van az emberi szervezetre. Ez a különleges nővény viszont a szépségápolásban is kimagaslóan teljesít.

Alevendula külső és belső gyógyhatásait mára már bizonyított tényként szolgál a természetgyógyászatban és a szépségiparban is, de hasonlóan jó az illata és az íze is, ezért a gasztronómiában is előszeretettel használják. A levendula egy olyan nővény, amelyet nagyon régóta termeszt az emberiség a fent felsorol pozitív hatásai miatt, de azt kevesen tudják, hogy az ókori Romaiak voltak azok akik igazán odafigyeltek eme nővényre. A szépségápolásban használták túlnyomó részt és az nővény elnevezése is tőlük ered. A Lavare szóból származik az elnevezés, ami azt jelenti, hogy kimosni, mosni. Pannonhalmán található Magyarország egyik legnagyobb levendulása, ahol kifejezetten az angol fajta levendulát termesztik, amely akár 80 cm-re is megnőhet, a többi levendula fajtával ellentétben, amelyek alacsonyak maradnak a nevelésük során.

A levendula az egyik legsokoldalúbban felhasználható növények egyike. Leginkább aromaterápiás hatása miatt használják illóolaját, de számos más területen is kiválóan felhasználható. A levendula a fejfájás, lehangoltság, rossz közérzet és stressz hatásos és természetes ellenszere. Nem csak hatékony, de természetes is egyben. Keresse fel a pannonhalmilevendula.hu weboldalt, ahol többet megtudhat a témával kapcsolatban. Ha kérdése van hívja a +36 1 585 8651-es telefonszámot, vagy írjon emailt a segitunk@otthonterkep.hu címre, ahol ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére. Keresse Ön is a Pannonhalmi levendulát és vásároljon kedvére a csodálatos és különleges nővényekből még ma!

Comments are closed.