Lássa a világot Ön is 3D-ben!

Posted: 11th február 2016 by Megasztár in Egyebek
Lássa a világot Ön is 3D-ben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Önt is elvarázsolja a szépségipar? Ha ez az, amelyben a jövőjét látja, akkor ideje, hogy kiválassza az Önnek megfelelő területet benne! És mi lenne megfelelőbb, mint a műszempilla építés, mely a gyönyörű szemek és a nyitott tekintet alapja? Válasszon hát Önmagának egy mindig jövedelmező szakmát, melyben köszönhetően a folyamatosan megjelenő újabbnál újabb technikáknak, mindig tovább fejlődhet. Ahol pedig ezt a fejlődést folyamatosan követni tudja, az a Szempilla Akadémia, ahol kezdő szinttől egészen a mesterkurzusokig lehetőséget kínálunk a tanulásra.

[wp_ad_camp_1]

A 3D műszempilla tanfolyam kitűnő lehetőség azok számára, akik a már meglévő alaptudásuk mellett további technikákat szeretnének elsajátítani. Így ez a tanfolyam azok jelentkezését várja, akik már rendelkeznek minimum fél éves gyakorlati tapasztalattal. Ha Ön sem szeretne megelégedni az alaptudással, és szeretne még több ügyfélre szert tenni a fejlődése által, akkor a Szempilla Akadémián a helye! Nálunk mindenki gyakorlatorientált órák által sajátíthatja el a szükséges ismereteket ahhoz, hogy a legjobb műszempilla építő legyen. Kis létszámú csoportjaink pedig teljes figyelmet jelentenek a hozzánk jelentkezők számára. Így a nálunk szerzett tudással Ön is biztonságosan vetheti majd bele magát a való életben folyó munkába.

Ha hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy igazán lenyűgöző szemek nincsenek tökéletes szempillák nélkül, akkor nálunk a helye! Határozza hát el magát, és legyen részese Ön is annak a tanfolyamnak, amely varázslat szintű tudást ad a kezébe! Ha Ön is megtisztelne minket azzal, hogy hozzánk jelentkezik, keresse fel weboldalunkat, a szempillaakademia.hu-t, és a miután kiválasztotta a képzést és annak a helyszínét, online is leadhatja a jelentkezését. Bármilyen kérdés vagy probléma esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 325 6621-es telefonszámon vagy az info@szempillaakademia.hu e-mail címen!

Comments are closed.