Ránctalanítson vízzel!

Posted: 17th február 2016 by Megasztár in Egyebek
Ránctalanítson vízzel! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A megfelelő hidratáltság mindennek az alapja. Miért lenne ez másképpen, ha arcunk fiatalságának a megőrzéséről van szó? Itt van hát az ideje, hogy Ön is mély-hidratálja az arcát a megfelelő eszközökkel és eljárásokkal! Ezt pedig a legjobb ár/érték arányban, és az országban szinte egyedülálló módon a Körúti Orvosi Centrumban teheti meg.

[wp_ad_camp_1]

A hydrobalance kezelés fájdalommentesen és 30 perces kezelés alatt kezdi el az arcbőre régi pompájának a visszaállítását. E kezelés során hyaluronsav gyöngyöket juttatunk a bőr középső rétegeibe, amelyek ott aztán a saját súlyuk akár ezerszeresének megfelelő vizet kötnek meg, ezáltal pedig az Ön bőre belülről is hidratált lesz. Ezen felül pedig serkenti a bőr saját kollagén és elasztin termelését, így nagyban késlelteti az öregedés folyamatát. Biztosan Ön is tisztában van azzal, hogy a bőr normális vízháztartása elengedhetetlen a szép, egészséges és fiatalos kinézethez. Mi pedig ezzel az eljárással annak a felborulását hozzuk helyre, ennek köszönhetően pedig újra feszes és életteli arcbőrrel büszkélkedhet majd. A Körúti Orvosi Centrum az Ön bőrének is megadja azt, ami jár: a szomjoltást. Mindezt pedig nemzetközileg elismert szakorvosokkal és egyedülálló eljárásokkal teszi meg.

Amennyiben Ön is diszkrét és kellemes környezetben szeretné visszanyerni fiatal, feszes és pirospozsgás arcbőrét, akkor a Körúti Orvosi Centrumban a helye, ahol a legkorszerűbb trendeket és technikákat követve, valamint a legújabb anyagokat alkalmazva érik el az Önt is minden bizonnyal elégedettséggel eltöltő eredményt. Ha további információkra lenne szüksége, látogasson el a weboldalunkra, a www.korutiorvosicentrum.hu-ra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 545 4159-es és a +36 30 647 0956-os telefonszámok egyikén! Kérdéseit felteheti, illetve időpontot is foglalhat az info@koc.hu e-mail cím segítségével is.

Comments are closed.