Köszönőajándékok, avagy a házaspár ajándéka a vendégeinek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az esküvői köszönő ajándékozás egy fontos gesztus, amely kifejezi a szeretetet és tiszteletet a meghívott vendégek iránt. Az esküvői vendégeknek köszönő ajándék kifejezi az elismerést és a hálaérzést azért, hogy részt vesznek a házasulandók nagy napján. Az ideális ajándék kiválasztásakor nem is az értéke a lényeges, hanem a gesztus, amely kifejezi a friss házaspár örömét, amiért megtisztelték őket jelenlétükkel, és természetesen maradandó emlék is a vendégeknek.

A számos lehetséges köszönő ajándék közül választani sem olyan egyszerű. Hiszen a meghívott vendégek összetétele nagyban befolyásolja, mit is adhat a pár. A közeli barátoknak, ismerősöknek lehet viccesebb ajándékot választani, a nagyon meghitt, családias esküvőn akár lehet egy személyre szabott képkeretet adni, amelybe egy emlékezetes pillanatot, például az ifjú pár fotóját vagy egy közös emléket helyezhetünk. De egy vegyesebb összetételű násznép esetén talán a legbiztosabb megoldás valamilyen semlegesebb ajándék, például élelmiszer, akár bonbon vagy méz, esetleg valamilyen apró dísztárgy.

Az esküvő költségvetése szintén meghatározó lehet a köszönetajándékok választásánál, főként, ha a meghívottak száma sem kevés. Illetve magának az esküvőnek a témája, stílusa is nagyban befolyásolja a köszönőajándék fajtáját. Gondoljunk csak bele, hogy egy kastélyban tartott, luxus esküvőn mennyire furcsán hatna egy hűtőmágnes ajándékként, még ha az gyönyörűen is kivitelezett. De éppen ennyire ambivalens érzéseket keltene egy hagyományos -akár sátras – esküvőn valami nagyon exkluzív köszönőajándék.

Köszönő

Köszönő

Mivel egy köszönőajándéknak számos kritériumnak kell megfelelnie, ezért ajánlott egy személyre bízni a dekoráció ezen részét. Az esküvői meghívók, az ültetőkártyák és névtáblák, menükártyák és köszönő ajándékok stílusukban meg kellene egyezniük.

Összességében az esküvői köszönő ajándék kiválasztása hozzájárul az esküvő emlékezetessé tételéhez, ezért érdemes megnézni, honnan szerezzük be. A dreamflowersmeghivok.hu egy olyan weboldal, ahonnan akár csak inspirációt meríteni is érdemes, de akik le szeretnék tenni ezt a terhet, elkészíttethetik itt a meghívójukat és a többi esküvői terméket is.

Comments are closed.