Komplex megoldás derékfájdalom ellen

Posted: 3rd június 2023 by Megasztár in Egyebek
Komplex megoldás derékfájdalom ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A derékban jelentkező kínzó fájdalom ellen komplex megoldásra van szükség. Számos oka lehet a derékfájdalomnak, azonban a fájdalomcsillapítás és a panaszok gyökérokának megszüntetése nagyon fontos annak érdekében, hogy az életminőség hosszú távon ne romoljon le.

Derékfájdalom ellen nem csak a fájdalom enyhítése fontos, azonban tény, hogy fájdalmakkal teli mindennapok komoly kihatással vannak a mindennapokra, ezért gondoskodni kell a kínzó fájdalom csökkentéséről. Sokan fájdalomcsillapító kapszulákat kapkodnak be, azonban ezek csak a felszívódást követően, körülbelül fél óra után fejtik ki hatásukat. Ráadásul idővel gyomorégést okoz a sok gyógyszer. Emiatt érdemes inkább előnyben részesíteni a külsőleges alkalmazásra kifejlesztett Dolixirt, melyet étkezéstől függetlenül bármikor lehet használni. A spray kialakításnak köszönhetően közvetlenül a fájdalom helyén lehet alkalmazni, ahol nagyon gyorsan felszívódik és kifejti hatásait. Egy időben akár több ember is tudja használni a készítményt, így, ha többen is fájdalmakkal küzdenek a családban, akkor mindenképp jó választásnak bizonyul.

A speciális, gerinckímélő gyógytorna nagyon fontos annak érdekében, hogy a derékfájdalom enyhüljön. A gyógytorna mellett olyan életmódbeli tényezőkre is oda kell figyelni, mint a napközbeni séta és a test naponta többszöri átmozgatása. Ez különösen az ülőmunka mellett nagyon fontos. Az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása sokat segíthet a fájdalom enyhítésében, sőt megelőzésében is. Az óvatos gerinccsavarások elvégzése szintén nagyon hasznos. Mindenkinek, de különösen az állómunkát végzőknek kell odafigyelni a megfelelő lábbeli viselésére. Különösen a talp kialakítása számít sokat, hiszen az egész nap ránehezedő súlyt kell megtartania.

Comments are closed.