Ismerd meg a jótékony gyógygombákat!

Posted: 29th május 2023 by Megasztár in Egyebek
Ismerd meg a jótékony gyógygombákat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyógygombák jótékony hatásairól egyre többet lehet hallani. Őseink is tisztában voltak bizonyos gombák pozitív hatásaival, így ennek megfelelően alkalmazták is őket. Különösen a Közel-Keleten volt és van nagy hagyománya a gyógygomba használatnak. Némely gombák jótékony hatásuknak köszönhetően kiemelkednek a többi közül.

Gyógygomba használata többek közt azért is előnyös, mert a természetes, növényi forrásból származó nyomelemek, illetve vitaminok sokkal hatékonyabban képesek felszívódni és hasznosulni a szervezetben, mint például a mesterségesen, laboratóriumi körülmények közt alkotott vitaminkészítmények. A GyógyVarázs kiváló minőségű gyógygomba étrendkiegészítői természetes immunerősítőként használhatók. A laskagombakivonat tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, illetve bővelkedik a fehérjében és az aminosavakban. A laskagomba eredeti őshazája a Távol-Kelet, viszont már az egész világon elterjedt, így hazánkban is termesztik. Különösen ősszel és télen látható a laskagomba a bokrok és fák tövén. A GyógyVarázs Süngomba kivonat az oroszlánsörény gomba, vagyis közönséges süngomba természetes kivonatát tartalmazza.

A keleti kultúrában évszázadok óta ismerik ezt a különleges gyógygombát és alkalmazzák is. Immunerőstő és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A pecsétviaszgomba étrendkiegészítő természetes immunerősítő, mely nem tartalmaz semmilyen mesterséges összetevőt. A pecsétviaszgomba a legrégebb óta ismert gombafajta. Rengeteg aminosavat, vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz. A GyógyVarázs gyógygomba kivonatainak mindegyike hozzájárul az immunerősítéshez, illetve számos egyéb jótékony hatással is rendelkeznek.

Comments are closed.