Garanciális Kartaltex kiváló hotel minőségű textil és frottír termékek minden méretben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha Ön is olyan, mint a legtöbb ember, valószínűleg nem foglalkozik sokat luxus fürdőlepedőinek sajátos szövésével. Természetesen azt szeretné, ha a törölközője gyönyörűen nézne ki, és kényelmes is lenne egyben, de az elkészítésének részletei nem ismertek.  Ha azonban fényűző, puha tapintású és szuper nedvszívó törölközőkre és köntösökre vágyik, valószínűleg a frottír szerelmese lesz.

Garanciális Kartaltex kiváló hotel minőségű textil és frottír termékek minden méretben. A mrtextil.hu weboldalra látogatva a szeme elé tárul majd teljes készletünk szuperebbnél szuperebb termékekkel amelyek mindenkit elkápráztatnak majd. A „frottírszövet” kifejezés szinte egyet jelent a „törölköző” szóval, de a frottír valójában egy sajátos szövési stílus. Először az 1840-es években vezették be a frottírt vágatlan hurkokkal, amelyek felállnak a szövet alapjáról vagy talajáról. A frottírszövet két láncfonalból készül: a köszörült láncból, amely segít a törülköző alapjának kialakításában, és a szálláncból, amely a cérnahurkokat hozza létre. A hagyományos frottír pamutból készült; készülhet azonban selyemből, lenből, poliészterből és más műszálakból vagy keverékekből is. (Mókás tény: a legelső frottír szövés selyemből készült). A jó minőségű frottír ma jellemzően pamutból készül, mivel – a vízben gyengülő más anyagokkal ellentétben – a pamut nedvszívó szála nedvesen erősebbé válik. Valójában a pamut saját tömegének 20-30-szorosát képes felszívni a vízben. Épp ezért annyira előnyösek a frottír törölközők illetve kádkilépők amelyeket megrendelhet webáruházunkban is. Többféle méretben kapható frottír termékein mindenkit lenyűgöznek majd.

Fantasztikus nedvszívó képességének köszönhetően a pamut frottír csodálatos választás törölközőknek, fürdőszőnyegeknek, fürdőköpenyeknek, strand- és medencetörülközőknek. Amennyiben többet tudna meg, keresse fel a mrtextil.hu weboldalt.

Comments are closed.