Galaxy S7 tok megfizethető áron

Posted: 25th november 2016 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Galaxy S7 tok megfizethető áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A phonebox.hu weboldalon több száz telefontok közül válogathat, így természetesen a Samsung Galaxy S7 telefonhoz is többfélét találhat, van például szilikonés bőr tokunk is, amelyek egyaránt tökéletesek arra a célra, hogy megóvja telefonját a karcolásoktól, kopástól és ütéstől. Webáruházunk a házhozszállítást már 1 munkanap alatt biztosítani tudja, ráadásul teljeskörű garanciát is vállalunk.

Galaxy S7 tok megfizethető áron kapható a phonebox.hu weboldalon, és ha szeretne akkor fizethet készpénzzel, vagy bankkártyával is. A Moto Hybrid Samsung Galaxy S7 tok keveréke a szilikon tokoknak és a prémium anyaghasználatnak, a dizájn pedig minimalista vonalakat követ. Hátlapja igazán visszafogott, hybrid, mintázata csúszásbiztos és szálcsiszolt is. A Samung Galaxy S7-hez csakis ez a magas szintű elegancia passzol. A Chrome Grey telefontok egy másik igazán magas minőségű darab, amely tiszta és átlátszó hátlappal rendelkezik. Élei krómozottak, így a bevonat nem kopik le semmilyen külső behatásra. Enyhén szürke árnyalata miatt ez is egy nagyon elegáns darab.

A Chrome Gold tok fénytörés mentes hátlappal rendelkezik, így a telefon eredeti fénye is mindig megmarad. A tok erősített és rezgéselnyelő TPU anyagból készült. Prémium minőségét főleg krómozott éleinek köszönheti, bevonata pedig szintén teljesen kopásbiztos. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a magas minőségű mégis kedvező árú  tokokról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a phonebox.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat is megtekinthető. Kérdések felmerülése esetén nyugodtan forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a 0617932271 telefonszámon, vagy töltse ki a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapot e-mail címének, nevének, illetve üzenetének megadásával.

Comments are closed.