Interaktív játékok tárháza!

Posted: 12th november 2016 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Interaktív játékok tárháza! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az interaktív játékok nagyon fontosak minden gyermek életében, hiszen ezek által sokat lehet tanulni, valamint közösen is lehet játszani a barátokkal, ráadásul igazán szórakoztatóak is. Webáruházunk kínálatában rengeteg különböző interaktív játék közül lehet válogatni, amelyek első osztályúak ráadásul pénztárcakímélő áron elérhetőek.

Interaktív játékok sokasága vár mindenki a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron. A Robofish hal vízi várral és korállal 3 éves kortól ajánlott. Ezzel a játékkal meg lehet tréfálni az egész családot, hiszen a színes halacskák a vízben össze-vissza úszkálnak. A robohal többféle színben kapható, és a szettben több más kiegészítőt is találni lehet. A víz alatt így nemcsak a halakkal lehet játszani, hanem a korállal és a víz alatti várral is. A csomagban tehát kapható 1 db robothal, 2 db korál elem, 1 db vízi vári elem, valamint 2 db elem. A halak mérete 8 cm, a játék maga pedig műanyagból készült. A Robo Turtle elemes teknősbéke egy másik szórakoztató játék, amely 3 éves kortól ajánlott.

A teknősbéka szinte teljesen úgy néz ki, mintha igazi lenne, és a mozgása is nagyban hasonlít az igazi teknősbékáéra. A talajon a teknős jár, a vízben pedig úszni is tud. A teknősbéka 6,4 cm méretű, és már tartalmazza az elemet is, nem kell külön megvásárolni. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről az aranyos interaktív játékokról, csak annyit kell tennie, hogy felkeresi weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes készlet is megtekinthető, és további leírást is olvashat a játékokról. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és mi felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk minden feltett kérdésre.

Comments are closed.