Faliszéf a betőrök ellen

Posted: 15th szeptember 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Faliszéf a betőrök ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha Önnek is fontos, hogy otthonában vagy irodájában biztonságban legyenek értékei, akkor érdemes beruházni egy faliszéfre. Tény, hogy nem olcsó mulatság, ugyanakkor, ha szeretné biztonságban tudni értékeit, ennél jobb módszer nem létezik. A faliszéf ugyanis a többi széf típus közül is kiemelkedik.

Faliszéf kapcsán alapvetően elmondható, hogy a kisebb méretűeket leginkább otthon szokás használni, míg a nagyobb méretűeket inkább irodákban használják. A faliszéfeket elektromos és kulcsos verzióban is be lehet szerezni. A faliszéfek azért emelkednek ki a többi széf típus közül, mert csak egy oldalról lehet őket támadni, az ajtó oldali rész felől. A fali széfet főfalba kell építeni és egy acélhálóval kell megerősíteni. A válaszfalak nem megfelelőek, mert túl vékonyak ehhez. A faliszéf hosszútávú megoldást jelent, évtizedekre a fal részévé válik. Rövid távra vagy bérelt ingatlanba nem érdemes a faliszéfet elhelyezni. A faliszéf kiszedése és a fal visszaállítása ugyanis drága mulatság. A faliszéf esetében eldönthető, hogy milyen magasba szeretné a széfet elhelyezni.

Arra nagyon kell ügyelni, hogy amikor a faliszéf beépítésre kerül, akkor a kezelőszerveken, a kulcslyukon vagy az ajtón keresztül ne kerüljön cement, festék vagy víz a széf belső oldalára. Ahogy már fentebb is említettük, a faliszéfet kizárólag egy oldalról lehet támadni. Ugyanakkor ez sem egyszerű feladat, mivel a széftest és a lézertechnológiával vágott ajtó közt lévő 1 mm rész nem engedi, hogy a feszítést meg lehessen kezdeni. Ha valamilyen okból kifolyólag mégis sikerülne, a kifeszítésgátló és a zárcsapok akadályozzák meg a széf feltörését. Ha szeretne bővebb információkat megtudni és megtekinteni a széfeket, akkor látogasson el a szefnagyker.com webáruházba és tájékozódjon!

Comments are closed.