Blokknyomtató és bankterminálszalag raktárról jó áron!

Posted: 17th szeptember 2021 by Megasztár in Egyebek
Blokknyomtató és bankterminálszalag raktárról jó áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A blokknyomtatók az értékesítési pontok rendszerének fontos részét képezik. Kiskereskedelmi környezetben használják hitelkártya-bizonylatok és ügyfél-nyugták kinyomtatására. Az éttermek nyugtanyomtatókkal is kinyomtatják a számlát étkezés után vagy a bárban.

Blokknyomtató és bankterminálszalag raktárról rendelhető a digilabel.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál amire szüksége lehet. A blokknyomtatók kiválasztásának fő lehetőségei a hőnyomtatók (a leggyakoribb), a pontmátrixos nyomtatók és a tintasugaras nyomtatók. A pontmátrix nyomtatók, más néven ütőnyomtatók, a legolcsóbb lehetőséget jelentik, nagyon megbízhatóak és minimális működési költségekkel járnak (a papír és a szalagok cseréjével). A pontmátrix nyomtatók apró csapokkal vannak ellátva, amelyek a nyomtatófejre vannak rögzítve, és amelyek egy tintaszalaggal egy sor pontot állítanak elő, amelyek a papír betűit alkotják. Gyakran két színben, fekete és piros színben nyomtathatnak, képesek grafikákat is nyomtatni. A hőnyomtatók többe kerülnek, mint a pontmátrixnyomtatók de a jobb nyomtatási minőség, a gyorsabb sebesség és a csendesebb működés miatt népszerűbbek.

A hőnyomtatók a hőfejet termelő fej (amely hőt generál) és a hőpapír (amely hőre érzékeny hőbevonattal van bevonva) közvetlen érintkezésével nyomtat. Ezért a hőnyomtatók nem igényelnek tintát vagy festékkazettát, és ez idővel hozzájárul a magasabb kezdeti költség kompenzálásához. A hőnyomtatás újabb fejleményei közé tartozik a többszínű hőnyomtatás és a nyugták kétoldalas nyomtatása. A tintasugaras nyomtatók nyomtatófejekkel rendelkeznek, amelyek apró csepp folyékony tintát lőnek a papírra. Érdemes megfontolni őket, ha jó minőségű, színes logókat vagy kuponokat szeretne nyomtatni a nyugtákra. Amennyiben többet tudna meg keresse fel bátran a digilabel.hu weboldalt.

Comments are closed.