Dr. Zsuffa Ákos (a Zsályaliget tulajdonosa)

Posted: 28th augusztus 2020 by Megasztár in Egyebek
Dr. Zsuffa Ákos (a Zsályaliget tulajdonosa) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Zsályaliget Hotel és Kalandpark minden érdeklődő előtt nyitva áll és tárt karokkal vár minden családot a kényelmes szállodába és a szuper kalandparkba egyaránt.

Dr. Zsuffa Ákos (a Zsályaliget tulajdonosa) beszélt a kalandparkról a magyarepitok.hu honlapon tehát ide kattintva további részleteket megtudhat erről a projektről. Zsuffa Ákos beszámolt a Zsályaliget Hotel és Kalandpark projektről, amely akkoriban húsz embernek adott munkát nap mint nap. A hétszáz négyzetméteres, nyolc szobás, teljesen jól megközelíthető szálloda konferenciateremmel is rendelkezik, amely befogad akár negyven embert is és gyógyfürdőt kínál a pihenni vágyóknak. Weboldaluk szerint a szálloda zöld koncepción alapszik: a létesítményeket geotermikus energiával fűtik, a melegvízellátást napkollektorok végzik el, a villamos energiát pedig különféle napelemek biztosítják a környezetkímélés érdekében. A légkondicionálás helyett az épületet nyáron esővíz hűti, a világítást pedig modern LED-es lámpák biztosítják. A szállodához tartozó élményparkban több mint 30 látnivalót helyeztek el mintegy hét hektáron, főleg gyermekek és családosok számára.

Zsuffa Ákos a kalandpark átadásakor kijelentette, hogy a jövőben a szállás bővítését szeretné elvégezni, és szabadtéri éttermet is szívesen nyitna, valamint színpadot építene és a sportolási lehetőségekre is odafigyelne. Az élménypark 23 hektáron található, ahol rengeteg látnivaló van, családok és érdeklődők számára. Ha hosszú ideje keres egy ilyen kalandparkot, és a közelben nincs ehhez hasonló gyermekbarát hely kényelmes szállással, akkor érdemes kipróbálni Zsuffa Ákos élményparkját. Ha többet szeretne megtudni a kalandparkról, vagy éppen a szállodáról kérjük, látogasson el a magyarepitok.hu weboldalra, ahol megtalálhatja az összes szükséges információt.

Comments are closed.