A baranyai Zsályaligetről nyilatkozott Zsuffa Ákos

Posted: 1st szeptember 2020 by Megasztár in Egyebek
A baranyai Zsályaligetről nyilatkozott Zsuffa Ákos bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Zsályaliget Élménypark Pogány külterületén található, csodás környezetben várunk gyermekeket, felnőtteket és örök fiatalokat egyaránt. Vidámparkunkban mindenki talál kedvére való tevékenységet, legyen az kaland, játék, sport, tanulás vagy akár túrázás. A lélegzetelállítóan gyönyörű környezet és a park több látnivalója magával ragad mindenkit, aki ide látogat.

„Mindenkit szeretettel várunk” – Mondta a baranyai Zsályaligetről Zsuffa Ákos a pecsiujsag.hu weboldalon, ahol mindent megtudhat a zsályaligetről és a projektről is. Az élményparkban a hatalmas játszótéren át a különféle sportlétesítményekig és a csónakázásig rengeteg élmény várja az ide érkező vendégeket. A zsályaligeti fejlesztéseink központi üzenete a természet közelségének megteremtése, ez pedig munkánk minden részletéből visszatükröződik. Húsz ember munkálkodott a Zsályaliget Hotel és Kalandpark építésében a Pécs melletti városkában, a hétszáz négyzetméteres, nyolcszobás szálloda mintegy negyven embert tud befogadni a hatalmas konferenciateremben, nagyon könnyen megközelíthető, valamint a pihentető wellness részleg is vár mindenkit, aki pihenni akarna a családdal vagy barátaikkal egyaránt. A vidámparknak intelligens funkciói is vannak, a hulladékokat például szelektíven gyűjtik a szállodában és a kalandparkban egyaránt.

Rendelkezésre áll még itt egy trambulinpark és egy quad pálya is nyitva áll mindenki előtt. A vidámparkban kipróbálhatja az interaktív tanösvényt, tele látnivalókkal és érdekes, izgalmas állatokkal, tehát ha gyermekei kedvelik az állatokat, itt a helye nálunk. A nomád állatkert és a nádlabirintus egyaránt vonzza a gyerekeket és a családokat. A jövőben Zsuffa Ákos és társasága bővíteni kívánja a szálláslehetőségeket, éttermeket nyitna az egész parkban, és egy szabadtéri színpad létrehozását sem tartaná rossz ötletnek. Erről bővebben a pecsiujsag.hu oldalon olvashat.

Comments are closed.