Cégkivonat beszerzés kedvező áron!

Posted: 7th április 2019 by Megasztár in Egyebek
Cégkivonat beszerzés kedvező áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Cégkivonatot nemcsak magyar, hanem német, illetve angol nyelven is igényelhet. Az e-hiteles cégkivonat érvényes, hiteles, frissített adatokat tartalmaz, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Nyilvános Információs Szolgálatának elektronikus aláírása és időbélyegzője garantálja, hogy a hiteles adatok hozzáférhetetlenek legyenek mások számára.

Cégkivonat beszerzés elérhető a lehető legjobb áron nálunk, tehát ne habozzon, ha önnek is sürgősen cégkivonatra van szüksége, ráadásul ha minket választ, akkor akár másnapra ki tudjuk szállítani az igényelt cégkivonatot. Weboldalunkon bankkártyával és banki átutalással is fizethet majd. Az elektronikus dokumentum bizonyító erővel bír, amely nem megőrzi az elektronikus aláírás biztonságát ha nyomtatott formába kerül. A banki adminisztrációhoz leginkább elfogadott ez a fajta cégkivonat – kérjük, mindig tájékozódjon előre arról, hogy a bankok elfogadják-e a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Nyilvános Információs Szolgálatának e-tanúsítványát!

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a cégkivonatokról, más cégdokumentumokról, a cégkeresőről, és esetleg megtekintené az árakat, ezt is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat, hiszen itt rengeteg hasznos dolgot tudhat majd meg cégünkről és megtalálhatja a gyakran ismételt kérdéseket, valamint az azokra adott válaszokat is. Ha kérdések merülnének fel a cégkivonatokkal vagy az árakkal kapcsolatban mindenképp megéri felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és itt minden kérdésére választ kap majd méghozzá azonnal. Ha ön is profi, megbízható elektronikus cégkivonatot, vagy papír alapú közhiteles cégkivonatot szeretne igényelni jó áron, akkor nem árthat hozzánk fordulni.

Comments are closed.