Black friday akciók az emag.hu webáruházban

Posted: 9th október 2019 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Black friday akciók az emag.hu webáruházban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Black friday napján az üzletek járása mellett nem érdemes hanyagolni a webáruházakat sem, hisz hatalmas leárazások várnak minket.

Az emag black friday akciói mellett nem mehetünk el szó nélkül. Napjainkban az online bevásárlás dübörög, ami nem csoda, hisz egyre több megbízható webáruház nyílik, amik arra sarkallják a vásárlókat, hogy sorban állás nélkül, kényelmesen, otthonról vásároljanak. Fekete péntek napján sokan döntenek úgy, hogy betérnek az üzletekbe és kihasználják az esemény adta akciókat. Ha szeretné elkerülni a tömeget, akkor a legegyszerűbb, ha online vásárol. Ennek egyik kiváló módja, ha az emag.hu-ról rendel, ahol termékek széles skálájához juthat hozzá kiváló árakon. Az emag Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb online webáruháza, mely 2013 óta a magyar vásárlók rendelkezésére is áll. Továbbá az emagnak nagy szerepe volt abban, hogy a fekete péntek hazánkban is elterjedjen, hisz az elsők közt csatlakozott az eseményhez.

A Black Friday Amerikából indult el még a 60-as években. Minden évben a Hálaadás utáni pénteken kerül megrendezésre az üzletek jóvoltából. Az esemény nevét a Phiadelphiai Rendőrségnek köszönheti, ugyanis fekete péntek nyitja meg a karácsonyi bevásárlószezont, amikor is Amerika szerte dugók alakulnak ki és hosszú sorok kígyóznak a járdákon.

Az eseményhez az emag.hu-n kívül üzlet és áruház csatlakozott, ezek listáját érdemes megtekinteni a black.friday.hu weboldalon, ahol a fekete péntekhez kapcsolódó összes információt megtalálja. Ha viszont inkább a termékeket alapján szeretni, arra is van lehetőség, így láthatja, hogy mely üzletekben található meg a termék. Így sok időt megspórolhat és megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb webáruházat, ahonnan a terméket megvásárolhatja.

Comments are closed.