Luna mesélő plüss unikornis csodaszép meséi

Posted: 11th október 2019 by Megasztár in Egyebek
Luna mesélő plüss unikornis csodaszép meséi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden gyerek szereti, ha mesélnek neki. A lányok pedig különösen odáig vannak az unikornisokért. Most nem csak az édes kis unikornis lehet a gyermek jóbarátja, de Luna, az unikornis még mesél is.

Luna mesélő plüss unikornis kedves kis meséivel bűvöli el kis gazdáját. Luna egy pihe-puha plüss unikornis, aki nagyon szeretné megosztani kedvenc meséit a gyermekkel. Akár lefekvés előtt vagy a nap bármelyik szakaszában szívesen mesél Luna a gyermeknek. Luna mindössze arra vágyik ezért cserébe, hogy kis gazdája simogassa a hátát. Luna még pislogni is tud mesemondás közben, csillámló füle pedig édesen mozogni kezd. Luna tökéletes játszótárs, akihez a gyermek akár oda is bújhat, hiszen pihe-puha plüss bundával rendelkezik. Luna már két éves kortól tudja szórakoztatni a gyerekeket. Amint elkezd mesélni Luna, a gyermek biztosan elmélyedve fogja végighallgatni. Luna meséi tökéletes kikapcsolódást, szórakozást kínálnak, de akár arra is jó, ha szeretnénk megnyugtatni a gyereket. A gyermek számára, ahogy már említettük két éves kortól ajánlott a játék.

Luna, az édes kis plüss unikornis minden kislány álma. A csodaszép mesék és az, hogy Lunához hozzá lehet bújni teljesen felvidítják a gyereket és képesek megnyugtatni. Lunáról bővebb információk a jatek-webaruhaz.hu weboldalról, ahol nem csak bővebb tájékoztatást talál, de megtekintheti a többi kiváló minőségű játékot is. Ha szeretne egy csodálatos és hasznos játékot vásárolni gyermekének, akkor mi a jatek-webaruhaz.hu weboldalt javasoljuk. Látogasson el ide és vásárolja meg a kiváló minőségű plüss Luna unikornist nagyszerű áron! A játék három darab AA típusú elemmel működik, azonban a készlet ezt már eleve tartalmazza. Tekintse meg Ön is a webáruházban Lunát!

Comments are closed.