A legjobb com domain regisztráció szolgáltatás

Posted: 5th március 2023 by Megasztár in Egyebek
Tags:
A legjobb com domain regisztráció szolgáltatás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napi internetes szörfölése során, amikor a legközelebbi és legízletesebb burritót keresi, vagy megpróbálja azonosítani azt a dalt, ami megragadt a fejében, minden bizonnyal sok olyan webhelycímre bukkan majd, amelyek végén a „.com” cím szerepel.

Com domain regisztráció elérhető az awh.hu weboldalra látogatva, tehát megéri ide kattintani, ha ön is ilyen weboldalt szeretne bejegyeztetni. Valamikor az 1980-as években hat eredeti legfelső szintű domain (TLD) létezett. Mindegyiknek egy igazi célja volt, egy kategória. A legfelső szintű .edu domain az oktatást, az .org a szervezeteket jelentette és így tovább. De mit jelent a kiterjesztés? Mi a .com .com definíciója? Nos, a .com jelentése „kereskedelmi”, így kereskedelmi szervezetek számára készült. Manapság már nem olyan szigorúak a szabályok, és a domaineket többnyire bárki, bármilyen célra használhatja. Vannak új TLD-k, amelyek jobban összpontosítanak bizonyos kategóriákra. Például, ha egészségügyi kiegészítőket hoz létre, és online szeretné értékesíteni őket, választhatja a .health lehetőséget, vagy ha egy munkaerő-közvetítő ügynökséget működtet, választhat egy .work-t. A .com domaint a Verisign rendszerleíró adatbázis üzemelteti. Amellett, hogy a .com domain tulajdonosa, a Verisign biztosítja a .tv és .net TLD, .cc domaineket, és más népszerű lehetőségeket is az olyan regisztrátorok számára, mint az awh, hogy az Önhöz hasonló ügyfeleket kielégítsék.

Már rájöttünk, hogy a .com legfelső szintű domain a „commercial” rövidítése. Ez a világ egyik legnépszerűbb domainje, és szerte a világon használják a szervezetek. A Verisign szerint 148 500 484 regisztrált .com domain létezik. Ez egy univerzálisan elismert domain, és bizalomra ad okot, ezért ha új domaint keres, bölcs dolog lenne egy .com-ot választani. További részletekért és regisztrálásért keresse fel az awh.hu weboldalt.

Comments are closed.