SSL tanúsítványok jó áron

Posted: 12th március 2023 by Megasztár in Egyebek
SSL tanúsítványok jó áron bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az SSL-tanúsítvány legfontosabb része, hogy egy megbízható CA, például az awh digitálisan aláírja. Bárki létrehozhat tanúsítványt, de a böngészők csak azokban a tanúsítványokban bíznak meg, amelyek a megbízható hitelesítésszolgáltatók listáján szereplő szervezetektől származnak. A böngészőkben megtalálható a megbízható hitelesítésszolgáltatók előre telepített listája, amely a Trusted Root CA store néven ismert.

SSL tanúsítványok elérhetők az awh.hu weboldalon, tehát látogasson el ide bátran és tudjon meg mindent a tanúsítványok előnyeiről. A Secure Sockets Layer (SSL) szabványos biztonsági technológia titkosított kapcsolat létrehozására a szerver és a kliens között – jellemzően webszerver (webhely) és böngésző, vagy levelezőszerver és levelezőkliens (például Outlook) között. Szélesebb körben ismert, mint a TLS vagy a Transport Layer Security, az SSL utódtechnológiája. Az SSL lehetővé teszi az érzékeny információk, például hitelkártyaszámok, társadalombiztosítási számok és bejelentkezési adatok biztonságos továbbítását. Általában a böngészők és a webszerverek között küldött adatok egyszerű szöveges formában kerülnek elküldésre, így Ön ki van téve a lehallgatásnak. Ha a támadó képes elfogni a böngésző és a webszerver között küldött összes adatot, láthatja és felhasználhatja ezeket az információkat.

Pontosabban, az SSL egy biztonsági protokoll. A protokollok leírják, hogyan kell az algoritmusokat használni. Ebben az esetben az SSL protokoll meghatározza a titkosítás változóit mind a kapcsolatra, mind az átvitt adatokra vonatkozóan. Minden böngésző képes együttműködni a biztonságos webszerverekkel az SSL protokoll használatával. A böngészőnek és a kiszolgálónak azonban szüksége van egy úgynevezett SSL-tanúsítványra, hogy biztonságos kapcsolatot tudjon létrehozni. Bővebb leírásért bátran látogasson el az awh.hu weboldalra.

Comments are closed.