Zsuffa Ákos – felnőttképzés és átképzés!

Posted: 9th június 2020 by Megasztár in Egyebek
Zsuffa Ákos – felnőttképzés és átképzés! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A 2000-ben alapított társaság, amely 20 éve működik elsősorban felnőttképzésre alapozva, innovációs fejlesztéssel, tartalmi és szervezeti fejlesztéssel, valamint üzleti tanácsadással foglalkozik.

Zsuffa Ákos cégéről többet tudhat meg a learninginnovation.hu weboldalon tehát érdemes ide kattintani, ha önt is érdekelné ez a téma.  Csapata segítséget nyújt partnereinek az erőforrások megtalálásában, mivel munkatársaik olyan szakemberek, akik jól ismerik a különböző alkalmazási lehetőségeket, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a projektgenerációs folyamatokban. A cég  a 2001-es CI. felnőttképzésről szóló törvény szerint akkreditált. A felnőttképzési intézményt  2014-től engedélyeztek a törvénynek megfelelően. Folyamatosan bővíti képzési kínálatát oktatói visszajelzései és tapasztalata, valamint ügyfelei kívánságai alapján. Projektmenedzsment munkája részeként az ügyfél EU-finanszírozású projektjének minden tevékenységét elvégzi, az igények felismerésétől a fejlesztési területek azonosításáig és kiválasztásáig, a szakmai és pénzügyi előrehaladás dokumentálásáig, valamint a pályázatokban és a közbeszerzésben való részvételig.

Jelen van a felnőttképzési piacon is. Intézményi és program akkreditációja lehetővé teszi számára, hogy különféle felnőttképzési programokat szervezzen és vezessen be. Az üzleti tanácsadás keretében vállalja az üzleti folyamatok elemzését és vizsgálatát, valamint egyes ágazatok és projektek független irányítását és átalakítását is szívesen elvégzi. Amennyiben többet szeretne megtudni erről a cégről, a képzésekről és a szolgáltatásokról, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalát, a learninginnovation.hu-t, és itt a teljes leírás is azonnal elérhető lesz.

Comments are closed.