Tűzzsonglőrök – Lángoló Leguánok

Posted: 23rd július 2019 by Megasztár in Egyebek
Tűzzsonglőrök – Lángoló Leguánok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tűzzsonglőrködés szemet kápráztató előadás, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csoda, hisz a tűzzsonglőr előadás igazán látványos.

Tűzzsonglőr előadást leginkább fesztiválokon, nagyobb rendezvényeken, falunapokon láthatunk, azonban az sem ritka, hogy manapság, hogy lakodalmakon vagy születésnapi bulikon láthatjuk a tűzzsonglőr produkciót. Ennek egyik oka, hogy a tűzzsonglőr előadás egyáltalán nem olyan drága, mint azt sokan gondolják, így nem csoda, hogy egyre népszerűbbek. Ráadásul sok tűzzsonglőr bevonja a közönséget is, akik így aktív résztvevői lesznek a produkciónak. Egy ilyen előadás életre szóló élményt ad. Sokan tartanak a tűztől, aminek oka leginkább az, hogy veszélyesnek ítélik meg. A megfelelő biztonsági szabályok betartásával a tűzzsonglőr produkció teljesen biztonságos. Arról sem érdemes elfeledkezni, hogy a tűzzsonglőrök kellőképp tapasztaltak, pontosan tudják, hogy mit csinálnak.

A Lángoló Leguánok nevezetű tűzzsonglőr társulat 2005 óta szórakoztatja a közönséget. A fellépéseik során több, mint 20 eszközt használnak. 8 éven keresztül készültek arra, hogy egy teljesen biztonságos, figyelemfelkeltő, izgalmas műsort tudjanak a közönség elé vinni. Ugyanakkor azt is fontosnak tartották, hogy a szűkebb költségvetéssel rendelkezők számára is elérhetővé váljon a tűzzsonglőr produkció. Továbbá az is fontossá vált, hogy olyan tűzzsonglőr show is létrejöjjön, mely kifejezetten gyermekeknek szól. Magyarország egyik legnépszerűbb tűzzsonglőr társulatáról van szó, melynek tagjai úgy bánnak a tűzzel, mint mások az átlag hétköznapi tárgyakkal. Bővebb információkért és a tűzzsonglőr csomagokért látogasson el a leguanok.hu weboldalra, ahol elérhetőségeket is talál.

Comments are closed.