Siku játékok beszerezhetők az internetről is!

Posted: 9th október 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Siku játékok beszerezhetők az internetről is! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szeretjük a hihetetlenül részletes Sikujárművek elképesztő választékát. A választék a villamosoktól és a traktortól kezdve az elülső rakodókon és a Lamborghini-n terjed ki-ha gurul, repül vagy úszik, a Sikunál minden megvan. Sok jármű izgalmas mozgatható funkciókkal rendelkezik, mint a dömpingvödrök, ásókarok és emelővillák. A legjobb az egészben, hogy alacsony áraik vannak, így egész flottát építhet kis járműszeretőjének.

Siku játékok rendelhetőek a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes Siku játék kínálatunkat hiszen alacsony árakkal találkozhat majd. Tartós öntött fémből és PVC-mentes műanyagból a Siku alacsony rakodógép, amely remek kiegészítője a kollekciónak! Az alacsony rakodó lehajtható rámpával, 10 kerékkel és részletes hajóval egészül ki. A kiváló minőségű gyártás és részletek miatt ez a játék tökéletes ahhoz, hogy reális élményt nyújtson a gyerekeknek és gyűjtőknek egyaránt. Minden Siku modell keményen, órákon át tartó játékra készült! A Siku űrsiklót azért hozták létre, hogy megismételje a NASA egyesült államokbeli repülőgépeit. Szinte teljes egészében fémből készült, és nagyon valósághű a részletes festéssel és a hátsó sugárhajtóművel. A Siku modellek kemények és tartósak. Elég reális ahhoz, hogy játék közben a gyermeknek és a lelkes gyűjtőnek is tetszeni tudjon, minden Siku modell minőségi öntött fémből készül, PVC-mentes műanyag alkatrészekkel.

Az kotrógép klasszikus, szabványos kiegészítő a Siku kollekció kiegészítéséhez. Ez a modell szinte teljes egészében fémből készült, és gumiból készült abroncsokkal rendelkezik. A kotrógép utastere forgatható, a működő kanál pedig fel-le emelhető. Amennyiben megtekintené teljes Siku készletünket a kiszállítás részleteivel és az árakkal együtt, nézzen be bátran hozzánk a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalra és itt a játékok illusztrációit is megtekintheti.

Comments are closed.