Ruhavásárlás online áruházból gyorsan és egyszerűen!

Posted: 7th november 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Ruhavásárlás online áruházból gyorsan és egyszerűen! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A ruhavásárlás nehéz és zavaró lehet. Néha elmegy egy áruházba egy ötlettel, de ha odaér, ​​fogalma sincs, hol kezdje. Olyan sokféle stílus, vágás, méret, szín és márka létezik, hogy elveszhet köztük. Ha van elképzelése arról, hogy mi néz ki jól, sokkal könnyebb lesz a jó ruhák kiválasztása.

Ruhavásárlás a Catwalker weboldalon érhető el online alacsony áron, tehát itt az ideje, hogy ide látogasson, ha ön is online szeretne ruhákat vásárolni. Minták – A függőleges vonalakkal ellátott ruhák általában vékonyabbá teszik a testrészét, amelyen viselik. Eközben a vízszintes csíkok gyakran szélesebbé teszik ezt a teret. A fényes, figyelemfelkeltő minták vonzzák a tekintetet, így ha ki akarja emelni a mellkasát, a mintás ing jó stratégia. Fordítva is igaz; a sötét, tömör darabok kevésbé hangsúlyozhatják a test bizonyos területeit, különösen, ha világos mintákkal párosulnak. Derék stílusok-Az alacsony derekú ruhák görbültebbé tehetik testét egy jobban meghatározott derékkal rendelkezhet. Az empire derék segíthet kiemelni a mellkast. Strukturált szabás – A strukturált szabású ruházat a test bármely részének hangsúlyozására és formázására szolgál. A csíkos felsőruházat a felsőtestedet vastagabbá teheti, míg a válltömések kifejezetten szélesebbé teszik a vállait. A redős nadrág vastagabbá is teheti a lábakat.

A szegélyek típusai-Az A-vonalú szoknyák nagyszerűek a görbék hozzáadásához és az alsó felének szélesebbé tételéhez. Utóbbihoz az egyenes szoknya is jó. A ceruza szoknyák ellenkező hatást fejtenek ki; viselje ezeket, amikor megpróbálja hangsúlyozni az alsó testét. Függetlenül attól, hogy boltban vásárol ruhát vagy online, a legjobb, ha szem előtt tartja a pontos arányokat. Használjon mérőszalagot, és írja le a pontos számokat. Amennyiben ruhát szeretne rendelni online, ne maradjon le akcióinkról, nézzen be a catwalker.hu weboldalra.

Comments are closed.