Rtl klub teljes műsora online

Posted: 3rd március 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Rtl klub teljes műsora online bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az RTL Klubon nézheti meg hazánk egyik legkedveltebb sorozatát, A mi kis falunk című sorozatot. A mi kis falunk egy televíziós vígjátéksorozat magyar adaptációja, amelyet 2017-ben mutatott be a Content Factory Kft. A sorozat a szlovák Horná Dolná sorozat adaptációja.  Bővebben a sorozatról weboldalunkon olvashat.

Rtl klub műsor teljes egészében ingyenesen megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és itt mindent megtalál az rtl klub műsorairól ami csak érdekelheti.  A sorozat első epizódját 2017. február 2-án adta le az RTL Klub, azóta folyamatosan növekvő közönséggel, általában szombat esti premierekkel jelentkezett. Helyszíne egy nem létező falu, Pajkaszeg. A jeleneteket Pilisszentlélen és az Esztergomhoz tartozó Dédai-tónál forgatták. A sorozat egy Pajkaszeg nevű kis falu lakóinak mulatságos mindennapjait mutatja be. Vannak itt olyan alakok, akik példaképek lehetnek az átlagember számára, mégis egyedi tulajdonságaik és alapvető jellemhibáik miatt állandóan furcsa, de szórakoztató helyzetekbe keverednek. Van olyan ügyes polgármesterük, aki mindent megtesz, nem ismerve a lehetetlent, ha a falu gazdagodása és saját hírneve forog kockán.

Van szorgalmas titkárnőjük és playboy-vőlegényük is, akiknek kapcsolatát gyakran tesztelik különböző személyiségük és világnézetük. Ott van még a kóképű pap, aki semmire sem cserélné tiszteletesi posztját, pedig a falu lányai bármit megadnának érte, például a csinos pultos, akinek alakja szinte tökéletes. Ezenkívül harci szellemiségű idős asszonyok, elhivatott kocsmai huszárok és gyönyörű fiatalok alkotják a sorozatot, akiket érdemes megismerni. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról, vagy arra kíváncsi, hogy mikor nézheti meg az rtl klubon, keresse fel a musor.tv weboldalt.

Comments are closed.