Milyen fenék gyakorlatokat érdemes végezni a kerek popsi elérése érdekében? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbb magazin és nagyon sok internetes portál úgy csinál mintha feltalálta volna a kerek popsi ősi titkát, melyet a nagyközönség elé tár különféle fenék gyakorlatok formájában. Viszont nem árt tisztában lenned vele, hogy ezek a gyakorlatok nem feltétlenül hozzák meg a várt sikert.

Fenék gyakorlat – A legtöbb nő a nyári hónapok közeledtével igyekszik formába lendülni. A legjobb, ha valaki egész évben rendszeresen edz és igyekszik egészségesen táplálkozni. Ugyanakkor a nagy többségre nem ez a jellemző, így a strandszezon előtt igyekszik a többség valamilyen csoda módszert találni. Ezek azonban hiába ígérnek sikert, a várva várt eredmény elmarad. Nem hiába, hiszen tucat edzésről és tucat gyakorlatokról van szó. Egy sablonról, melyet mindenkinek szánnak, viszont, ha logikusan végig gondolod, az a módszer, ami jó egy vékony lány fenékének formálására, az nem feltétlenül ideális egy komoly túlsúllyal küzdő nő számára. Ráadásul ezek a módszerek nem adnak hosszútávú segítséget és azt sem lehet tudni, hogy a gyakorlatokat egy héten hányszor kell végezni. Tehát, ha nem ez, akkor mi a megoldás? Hogyan lehet kerek popsid?

Ha nem csak tétován akarsz guggolgatni és lábemeléseket végezni, akkor a legjobb, ha edzőt fogadsz, aki személyre szabott edzéstervet készít számodra. Mielőtt tiltakozni kezdenél, hogy neked nincs időd, erőd, kedved konditerembe menni, megnyugtatunk, hogy nem is kell. Tótfalusi Alexandra nem csak profi edzéstervet készít számodra és megmutatja, azokat a gyakorlatokat és azok helyes kivitelezését, melyekkel valóban célt érhetsz el, hanem online is megtartja számodra az edzést. A valódi edzés munkát neked kell megcsinálnod, viszont egy profi szakember felügyelete alatt! Ha szeretnél bővebb információkat és elérhetőséget, akkor látogass el a fenekformalas.com weboldalra!

Comments are closed.