Masszázságy akció: www.amasar.hu

Posted: 27th augusztus 2017 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Masszázságy akció: www.amasar.hu bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mindannyian tudjuk, hogy a masszázs nagyon sok testi probléma megoldását jelenti és az idegrendszerre is nyugtató hatással van. Már több évezrede óta része a gyógyításnak és kiváló hatással van az emberi testre, szervezetre.

Masszázságy akció az Amasar webáruházban. A webáruházak nagy előnye, hogy nincs más dolgunk, mint kényelemesen leülni a laptop vagy számítógép elé és úgy megnézni a termékeket. A www.amasar.hu weboldalon megrendelhető masszázshoz szükséges termékek közül, néhány masszázságy kedvezményes áron vásárolható meg. A főoldalon azonnal megjelennek a promóciós termékek, amelyeket minél hamarabb meg kell vásárolni, ugyanis az akció nem tart sokáig. Akciós a fehér és narancs színű 2 zónás aluvázas masszázságy, illetve a 2 zónás pisztácia zöld masszázságy.

Hogyha megvásárolja a fent felsorolt termékek valamelyikét, akkor kap hozzá ajándékba egy fekete színű, vállra akasztható hordtáskát is. Mindezek mellett pedig a kiszállítás is ingyenes Magyarország területén belül és a raktáron levő termékeket, akár egy munkanap alatt juttatják el az új tulajdonosához. Igénylés esetén ezekre a termékekre egészségpénztári számlát is ki tudnak állítani. A fent említett akciós masszázságyak mind összecsukhatók és könnyen hordozhatók, így ha a masszőrt házhoz hívja a kliens, akkor nincs más dolga mint összecsomagolni az ágyat és egyszerűen elszállítani az adott helyszínre. Bár masszázságyként szerepelnek a termékek között, kiválóan alkalmasak kozmetikai kezelő- vagy tetováló ágynak is.

Itt van a lehetőség arra, hogy rendeljen egy kiváló minőségű masszázságyat akciós áron a www.amasar.hu webáruházban. Hogyha bármilyen kérdése lenne, akkor hívja a +36309330003-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@amasar.hu e-mail címre.

Comments are closed.