Mágikus Jinn a Varázslatos Gondolatolvasó

Posted: 23rd június 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Mágikus Jinn a Varázslatos Gondolatolvasó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyermekek számára mindig is ámulatba ejtő, ha olyan dolgot látnak mely számukra érthetetlen, hogy miként történik és azt rögtön ki is kiáltják varázslatnak. Most pont egy ilyen játékot fogunk bemutatni, amely varázslatossá teszi a játékot.

Mágikus Jinn a Varázslatos Gondolatolvasó gyorsan és könnyedén megvásárolható a www.jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva. Igazán szórakoztató játék lehet a Mágikus Jinn a gyermekek számára, hiszen egy barkóba játékba csöppenhetnek bele általa. Jinnel a játék tényleg varázslatos, hiszen elegendő csak annyit tennünk, hogy gondolunk egy állatra és ő máris elkezdi feltenni a kérdéseket. A kérdések addig érkeznek, még Jinn ki nem találja, hogy mi valójában mire is gondoltunk. A játék különlegessége, hogy akár többen is játszhatják egyszerre, ezzel pedig még szórakoztatóbbá tehetik az egész játék menetét. A játék öt témakörben játszható, és négy éven felüliek számára ajánlott.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést és szeretné meglepi gyermekét, egy ilyen különlegesen varázslatos játékkal, akkor ne habozzon, használja ki a vissza nem térő alkalmat és a különleges árcsökkenéseket. A honlapunkon található webshopból egyszerűen megrendelheti a kiválasztott játékszereket, melyet 1-3 munkanapon belül az ország bármely részére kiszállítunk. A mi legfőbb célunk, hogy minél több gyermek arcára csaljunk mosolyt. A honlapunkon található több ezer klasszikus és legújabb játék között garantáltan megtalálja az Ön és a gyermeke igényeinek a legmegfelelőbbet. Bármilyen információval kapcsolatban keressen bennünket a +36 70 64 96 396 és a +36 70 93 33 708-as telefonszámokon, vagy írjon az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

Comments are closed.