Horgász orsó beszerzése online

Posted: 17th július 2021 by Megasztár in Egyebek
Horgász orsó beszerzése online bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bár a horgászathoz számos felszerelés szükséges, mégis az, ami nélkül elképzelhetetlen egy jó kis horgászat, az a horgászorsó. Ma már számos típusból választhat a horgászni vágyó, és beszerzésük is sokat egyszerűsödött az online vásárlás megjelenésével.

Horgász orsó vásárlással még online sincs túl nagy probléma, hiszen egy-egy orsón minden olyan jelzés megtalálható, amely alapján a horgászok el tudják dönteni, arra van e szükségük- már persze, ha nem kezdőkről van szó.

Mindegy, hogy elsőfékes, hátsófékes, nyeletőfékes, harcifékes vagy multiplikátor orsót keres, a Halcatraz webáruházban biztosan talál.

De mit is kell figyelni egy horgászorsó választásakor?

A választott fékrendszer mellett érdemes odafigyelnünk a méretezésre. Vagyis arra, hogy mekkora a zsinór-tároló kapacitása egy orsónak. Fontos ismérve még az orsó áttétele. Egyes helyzetekben nagyon nem mindegy, hogy egy hajtókar tekerésnél pontosan mennyit fordul körbe a rotor, vagyis mennyi zsinór tekeredik fel. (Gondoljunk csak egy versenyhelyzetre vagy akár egy gyorsabb folyóvízra.)
A csapágyozottság felel többek között a biztos futásért, viszont nem biztos, hogy az a legjobb minőségű orsó, amelyben a legtöbb csapágy található. Ebben a kérdésben nagy segítség egy felkészült és gyakorló horgász, aki segít a nekünk legjobbat kiválasztani. A Halcatraz alkalmazottai mind ilyenek, így akár telefonon, akár online is szívesen és gyorsan válaszolnak a hozzájuk beérkezett kérdéseikre.

Mindegy, hogy Manta, Nevis, Prologic, Wolf vagy éppen Shimano orsókat keres, a Halcatraz horgász webáruházban bizosan talál, sőt bizton számíthat kiváló akciókra is. Ha horgászathoz keres profi orsókat a legjobb márkáktól, itt a helye nálunk.

Comments are closed.