Fordítóiroda bármilyen alkalom adtán

Posted: 1st július 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Fordítóiroda bármilyen alkalom adtán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Manapság egyre több alkalommal találkozhatunk olyan esetekkel, amikor több nyelvű dokumentumra lehet szükségünk, legyen szó diplomák, orvosi papírok vagy üzleti dokumentumokról, válasszon a Lector fordítóirodát.

Fordítóiroda speciális szakfordítások esetén áll az ügyfelek rendelkezésére. Az általunk alkalmazott szakemberek magas szakmai képzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek, így teljes mértékben biztosítjuk a megrendelőink számára a gyors és professzionális munkavégzést. Vállaltok esetén kiemelt kedvezmények segítik a gyors és egyszerű munkavégzést. Ráadásul hosszú távú szerződések megkötése esetén további extra kedvezményekben részesítjük őket. A vállaltunk mindig arra törekszik, hogy előtérbe helyezze és legfőképpen teljesítse az ügyfelek különleges kéréseit, melyek között még a hétvégi munkavégzés is szerepelhet. Amennyiben ilyen munkavégzés esedékes, akkor a gyorsabb teljesítés érdekében több munkatársunk összefogott erővel igyekszik a professzionális szakfordítás elvégzésére.

Minden szakfordítás más és más, így különböző szakterületen végzett munkatársaink vesznek részt a fordításban, mint gazdasági és jogi végzetséggel rendelkezők. A kérelmét az egész ország területéről leadhatja akár pár kattintás által, gyorsan és egyszerűen. Igazán kényelemes megoldásnak bizonyul, hiszen a megrendelését elegendő csak online elküldeni, majd a kész munkát, ugyanilyen formában postázzuk vissza. Az árak sosem érhetik meglepetésként hiszen a www.lector.hu honlapra kattintva bármikor kérhet árajánlatot és előre tájékozódhat, hogy a megrendelése mennyibe fog kerülni. További információkért érdeklődjön a +36 1 321 1516-os telefonszámon, illetve az info@lector.hu e-mail címen.

Comments are closed.