Foci vb közvetítés részletek!

Posted: 17th június 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags: ,
Foci vb közvetítés részletek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az oroszországi foci vb az idei év legjobban várt eseménye, ami nem is csoda, hiszen ez a legnagyobb esemény  a futball világában, egy valóságos ünnep, amit egy hatalmas gálaünnepséggel nyitnak meg, és egy ugyanilyen kaliberű záróünnepséggel fejeznek majd be a világbajnoki döntő előtt. Az idei vb-t a Luzsnyiki stadionban nyitják majd meg június 14-én.

A foci vb közvetítés részleteit mind megtekintheti a focivb2018.info weboldalon, tehát ha ön is kíváncsi például arra, hogy kik fogják kommentálni az eseményeket, vagy milyen műsorvezetők kísérik figyelemmel a vb izgalmait, akkor kattintson weboldalunkra, hiszen itt talál majd egy átfogó menetrendet is és élő közvetítést is találhat majd weboldalunkon. Az idei foci vb-n a következő műsorvezetők közvetítik majd az eseményeket: Berkesi Judit, Mérei Andrea, Tihany Viktor és Molnár Mátyás, a szakkomentátorok pedig Hajdú B. István, Knézy Jenő, Ujvári Máté, Lukács Viktor és Varga Ákos lesznek. A június 14-ei kezdés után másnap, 15-én már egy igen érdekes mérkőzést lehet majd megtekinteni, a Portugália-Spanyolország meccset, amelyet Szocsiban játszanak majd az Olimpiai stadionban.

Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni az idei foci vb-ről és esetleg átböngészné a menetrendet, akkor keresse fel bátran a focivb2018.info weboldalt, hiszen itt azt is megtudhatja, hogy milyen stadionokban játszák majd a meccseket. A kezdő mérkőzést a házigazda, Oroszország játsza majd Szaud-Arábia ellen a Luzsnyik stadionban, Moszkvában, és ugyanitt rendezik majd meg a döntőt is július 15-én. Ha nem tudja követni a tv-s közvetítéseket, akkor weboldalunkon folyamatosan talál majd online élő közvetítéseket, így nem maradhat le semmiről. Négy éve a brazil vb-n a németek vihették haza a világbajnoki serleget, idén vajon melyik lesz az a szerencsés nemzeti válogatott?

Comments are closed.