Egyszerű és gyors Steampod rendelés online

Posted: 11th január 2023 by Megasztár in Egyebek
Egyszerű és gyors Steampod rendelés online bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A L’Oréal Professionnel Steampod Flat Iron & Styler egy professzionális hajvasaló és hajsütővas, amely a gőz erejét használja, hogy azonnal átalakítsa a haját, a tökéletesen egyenestől a csodás hullámokig. Szerette a SteamPod 2.0 hajvasalót? Akkor garantáltan imádni fogja a SteamPod 3.0 one-t is.

Steampod rendelhető kedvezményes áron a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát mindenképpen látogasson el hozzánk, ha ön is kipróbálná ezt az eszközt, ami most kedvezményes áron megrendelhető. Minden hajtípushoz megfelelő a gőzös hajvasaló? A gőzös hajvasaló általában minden hajtípusra alkalmas. Mindegy, hogy göröngyösek, göndörök, hullámosak vagy különösen rakoncátlanok a tincsei, a steampod minden hajtípuson segít. Ha selymesen sima, fényes hajról álmodozik, a gőzös hajvasaló segíthet elérni álmai megjelenését. Nem számít, hogy teljesen egyenes és sima megjelenést szeretne, vagy fürtöket, mindkettőt elérheti – a lágy hullámok létrehozása többé nem probléma a steampoddal. Töltse fel a beépített víztartályt demineralizált vízzel, és állítsa be a hőt a kívánt beállításra. Használja az egyengetőt a nyilak irányában. A legjobb eredmény érdekében előzetesen vigye fel a SteamPod simító krémet.

Kiegyenesítéskor szárítsa meg a haját, majd lassan csúsztassa át rajta tincsenként a SteamPodot, majd szakaszonként egyenesítse ki a haját: minél vékonyabb a rész, annál pontosabb az eredmény. Vegyünk elő minden kis tincset, és lassan mozgassuk lefelé a hajvasalót a tövétől a hajvégekig (a nyilak a szerszámon a hajvégek felé mutatnak) így, minden szakaszon csak egyszer kell átmenni! Göndörítéskor mindig fésülje elő a haját. A természetes hullámokhoz helyezzen egy vékony szálat a lemezek közepére, és tekerje körbe rajta a szerszámot. Ezután forgassa el, miközben lassan csúszik lefelé. Hagyja néhány percig lehűlni a hullámokat, mielőtt felrázná vagy kifésülné őket a nagyon természetes hatás érdekében. Bővebb leírásért keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.

Comments are closed.