Drakula terápia a Körúti Orvosesztétikai Centrumban

Posted: 7th október 2017 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Drakula terápia a Körúti Orvosesztétikai Centrumban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fiatalodni kívánna, de mégsem feküdni szike alá, és valahogy viszolyog a mesterséges anyagoktól? Így talán lehetetlennek tűnik, hogy valaha is visszanyerje a 10 évvel korábbi verzióját. Pedig nem az! Ebben az esetben ugyanis tökéletes lesz Önnek a Drakula terápia, amely a saját vérplazmáját használja fel a fiatalodás céljából.

A Drakula terápia elsőre talán egy merőben szokatlan eljárásnak tűnhet azon célzattal, hogy akár 8-10 évet is fiatalítson a páciensen. Maga a terápia során a páciens véréből különítenek el vérplazmát, amelyet befecskendeznek a kezelni kívánt területre, és ezzel ott egy összetett regenerálódási folyamat indul be. Ennek következtében feszesíti a bőrt, kisimítja a ráncokat, beindítja a rugalmas rostok termelését, ezáltal a bőr rugalmassá, fiatallá és hidratálttá válik. De a kisebb ráncok vagy a heges kráterek is kisimulnak, és akár az arcon lévő mélyebb besüppedések is eltüntethetők néhány kezelés segítségével. Mindezt azonban nem minden, hiszen még a hajnövekedés is serkenthető a Drakula terápiával. Tehát nemcsak az arcon, hanem a test szinte bármely pontján alkalmazható a Drakula terápia. Ezt a formabontó eljárást pedig magas fokú szaktudással végzik a Körúti Orvosesztétikai Centrumban, ahol ezen felül biztosított a diszkréció és az empátia is.

Hol végeztethető el a legnagyobb szakértelemmel ez az eljárás? Nem máshol, mint a Körúti Orvosesztétikai Centrumban, ahol minden adott ahhoz, hogy visszakaphassa régi önmagát. Amennyiben tehát Ön is a saját teste segítségével és némi orvosi behatással szeretne megfiatalodni, akkor mindenképpen a Drakula terápiára van szüksége. Ezen felül pedig a Körúti Orvosesztétikai Centrum kiváló orvosaira van szüksége. Látogasson el hát még ma a koec.hu weboldalra, és ismerkedjen meg közelebbről is a terápiával és az orvosokkal. Amennyiben elnyerték a tetszését, akkor a honlapon időpontot is foglalhat. Vagy forduljon hozzájuk bizalommal az info@koec.hu e-mail címen illetve a +36 30 545 4159-es, +36 30 647 0956-os, +36 1 785 9895-ös számok egyikén!

Comments are closed.