Barbie mentőautó fénnyel és hanggal akciós áron megrendelhető bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbb kislány szereti a Barbie babákat. Ezekhez a meglévő Barbie babákhoz kínálunk kiegészítő termékeket, jelen pillanatban egy nagyon izgalmas mentőautót. Amennyiben szeretne többet megtudni róla, akkor tartson velünk.

Barbie mentőautó fénnyel és hanggal most a legjobb áron megvásárolható. A közelgő ünnepek előtt érdemes megtekinteni a teljes kínálatunkat, melyben akciós termékek is megtalálhatóak, így nem csak időt, de akár pénzt is spórolhat egy-egy megvásárolt terméken. Hiszen a webshopunkból akár már pár kattintás által megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyeket 1-3 munkanapon kézbesítünk a megadott lakcímre. Így elkerülheti a hosszas sorban állásokat és keresgéléseket. Ez a mentőautó már 3 éves kortól használható, amely különleges hang és fényeffektekkel van ellátva. A mentőautó teljesen szétnyitható, így még élvezetesebbé tehető a játék, ugyanis így egy teljes rendelő tárul elénk. A szétnyitást követően kb. 20 darab kiegészítő elem tárul elénk, melyek mind arra szolgálnak, hogy a sérülteket ellássuk.

Ez a mentőautó teljesen kompatibilis a már meglévő Barbie bakákkal. Amennyiben sürgős esethez hívtak, nincs más teendőnk, mint a babát a vezető ülésbe ültetni és már indulhatunk is. A csomag tartalmazza a mentőautót és a 20 darab kiegészítőt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Illetve bővebb információ érdekében még elérhetőek vagyunk a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves érdeklődőnk részére.

Comments are closed.