A PINE pelus egy légáteresztő anyaggal van borítva, hogy megfelelő szellőzést biztosítson bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A pine törlőkendők és pelusok készítésekor semmi sem fontosabb számunkra, mint a baba biztonsága. Ezért a pine sok időt és erőforrást fordít a folyamatos kutatásra és innovációra annak érdekében, hogy javítsa a szelíd, alapos, tiszta anyukákat, aki támaszkodnak a pine pelusra és törlőkendőre. A pine baba nedves törlőkendő, illetve popsitörlő is megrendelhető nálunk.

A PINE pelus egy légáteresztő anyaggal van borítva, hogy megfelelő szellőzést biztosítson. Ezért nézzen be a pinesmart.hu weboldalra és megtalálhatja szuperpelusainkat légáteresztő és nedvszívó képességekkel. A szennyezett fenéktől a rendetlen kezekig az anyák azért szeretik a pine pelusokat mert kényelmesen és kíméletesen tartják babájuk popsiját. Több éves kutatás klinikailag bebizonyította, hogy a pine pelenka biztonságos és hatékony az újszülöttek számára az egészséges külsejű bőr megőrzésében és az alapos tisztításban. A pine pelenka alapja egy rostkeverék anyag, amelyet kifejezetten lágysága és rugalmassága miatt választottak. Módosított cellulózból és polipropilénből készült szálak egyedi tulajdonságokkal kényelmes hangulatot keltenek. Módosított cellulózt használnak a tisztítás és a felszívódás maximalizálása érdekében, míg a polipropilént az extra puhaság és rugalmasság érdekében adják hozzá. Magyarországon több száz helyen kapható a pine pelus akár a boltokban is.

Pine prémium pelenka

Pine prémium pelenka

A pine pelenka a legfontosabb előírásokkal készül a szabványok szerint, hogy egy hatékony, nedvszívó és légáteresztő pelenkát kapjon, amit ön kedvezményes áron vásárolhat meg webáruházunkban. Amennyiben megtekintené termékeinket nincs más dolga, mint benézni hozzánk a pinesmart.hu weboldalra, tehát keressen fel minket bátran és tudjon meg mindent pelenkáinkról, az árakról és a rendelésről. Ha esetleg kérdések merülnek fel a pelenkákkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal weboldalunkat fellátogatva.  A Kartaltex Csoport a kizárólagos Magyarországi disztribútorunk.

Comments are closed.