Vírusos szemölcs eltávolítása lézerrel

Posted: 17th november 2015 by Megasztár in Egyebek
Vírusos szemölcs eltávolítása lézerrel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A modern orvostudomány számára nem létezik lehetetlen. A kutatásoknak hála egyre több betegség gyógyítható hatásosan. A Humán Papillomavírus okozta jóindulatú bőrdaganat eltávolítására elterjedt a lézeres kezelés. Magyarországon is elérhető orvosi beavatkozással hatékonyan és biztonságosan távolítható el a vírusos szemölcs. Helyi érzéstelenítést alkalmazva biztosítható a gyors gyógyulás. Az új eljárás sokak életét könnyíti meg, egy komoly esztétikai gondot szüntet meg végérvényesen.

[wp_ad_camp_1]

A vírusos szemölcs eltávolítása lézerrel praktikus, többszöri kezelést jelent. A páciensek számára egyszerű és fájdalommentes terápiás megoldás. A kontrollvizsgálatoknak hála az apróbb fertőzések is időben észrevehetők és eltüntethetők. Az ellenőrzés fontosságára hívjuk fel a figyelmet, a műtétet követő 12 hét után nevezhető csak a beteg valóban gyógyultnak. A Körúti Orvosi Centrum szakorvosai minden esetben körültekintően járnak el, a szóban forgó bőrrészt alaposan megvizsgálva határoznak a lehetséges kezelési módokról. Gyakorlott bőrgyógyászok várják konzultációra az érintetteket. Ha szeretnének pontos információt kapni az új terápiákról, kérjen időpontot a +36 1 785 9898-ös telefonszámon. Érdeklődjön a rendelés menetéről az alábbi mobilszámokon: + 36 30 545 4159, illetve +36 30 647-0956! Maximálisan számíthat előzékenységünkre és diszkréciónkra!

A vírusos szemölcs eltávolítása lézerrel, sokkal biztonságosabb, mint a gyógyszeres kezelés, mely károsíthatja a májat és a vesét! Esztétikai szempontból is fontos érv, hogy gyors megoldást jelent a kellemetlen és fájdalmas problémára. Gyakorlott szakemberek segítségét ajánljuk fel a mielőbbi felépüléshez. Kérdezzen az eljárásról munkatársainktól, és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy tájékozódjon aktuális szolgáltatásainkról! Modern technológiával rendelkezve garantáljuk a szakszerűséget, a korrektséget és emberséget! Komolyan vesszük a panaszokat, és a diagnózis tükrében alkalmazható legjobb módszerrel teszünk pontot a betegség végére. Igényes és kényelmes szakrendelőnkbe várjuk előzetes regisztráció alapján! Online előjegyzéssel egyszerűen kérhet időpontot bőrgyógyászainkhoz szaktanácsadásra!

Comments are closed.