Vegnum, az egészség záloga

Posted: 9th január 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Vegnum, az egészség záloga bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az egészséges életmód egyik fő alappillére a megfelelő ásványi anyag és vitamin bevitel. Ezt sokan próbálják csupán az étkezés által megvalósítani, azonban ez egyáltalán nem egyszerű, különösen a téli hónapokban, hiszen nagy mennyiséget kellene elfogyasztani. Hazánkban ennek ellenkezője a jellemző, a lakosság nagy része alig eszik gyümölcsöket és zöldségeket.

Vegnum kapszula fogyasztása által a napi vitamin és gyümölcs bevitelről könnyen gondoskodni lehet. A Vegnum Multi-D kapszula szó szerint mindent tartalmaz, amire az immunrendszernek szüksége van, annak érdekében, hogy a különféle baktériumoknak és vírusoknak ellen tudjon állni. A Vegnum Multi-D kapszula többek közt huszonkilenc különféle növény, gyümölcs és zöldség kivonatát tartalmazza, mely serkenti a szervezet antioxidáns-kapacitását. Ezenkívül a hazai előírásoknak megfelelően tizennyolc alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, így például cinket, szelént, C-vitamint, B6- és B12-vitamint, melyek elengedhetetlenek a szervezet optimális működéséhez. Ezenkívül D-vitamint is tartalmaz, azonban mikrokapszulázott formában, amely a korai klinikai vizsgálatok szerint sokkal hatékonyabb felszívódást biztosít, mint az olajban oldott D-vitamin.

A Vegnum Multi-D kapszulából naponta egyet célszerű bevenni, lehetőleg bő folyadékkal az étkezést követően. Mivel a D-vitamin zsírban oldódó vitamin, ezért túlzott bevitel esetén felhalmozódhat a szervezetben, így fontos, hogy az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A Vegnum Multi-D kapszulát felnőttek számára fejlesztették ki, azonban tizennégy éves kor felett is lehet szedni. Ha szeretne kiváló minőségű multivitamint szedni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba!

Comments are closed.