Vásároljon fajtiszta dobermannt a Dobermann Kennel di Forte Fidato-tól! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A dobermann a filmekben általában vérmes házőrző, aki halálra rémiszti környezetét és senkit nem enged az általa őrzött terület közelébe. A dobermann impozáns testfelépítéssel rendelkezik, ami szintén hozzájárul a félelmet keltő megjelenéshez. Mindezek ellenére a dobermann egy igazi családi kedvenc. Hogy miért? Az alábbiakban bővebben kifejtjük!

Dobermann Kennel – Az emberek fejében a dobermann egy vérengző állat, így egy kisgyermekes családnak valószínűleg ez az utolsó kutya fajta, ami eszébe jut, ha szeretné egy négylábúval bővíteni a családot. A dobermann védelmében annyit azért érdemes leszögezni, hogy döntő fontosságú ki áll a póráz másik végén. Ez minden kutya típusra igaz. Úgy is mondhatjuk, hogy a kutya a gazdi tükörképe. Ha a gazdi eleget foglalkozik a kutyával és kellőképp határozott, hogy megszabja a határokat, tehát megfelelőképp neveli a kutyát, akkor a dobermannt kenyérre lehet kenni. Családban a dobermann nem csak hűséges, hanem gyerekbarát kutya is egyben. Ezenkívül családját bármikor bárkitől megvédeni.

Dobermann kennel

Dobermann kennel

Félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy a dobermann bárkit megtámad. Egy jól nevelt kutya soha semmilyen körülmények nem támad meg senkit ok nélkül. A dobermannok különösen engedelmes, bátor kutyák, melyek örülnek a munkának, így gyakran alkalmazzák őket a rendőrségnél és a katonaságnál. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a dobermann a világon az ötödik legintelligensebb kutya. Ahogy már fentebb is említettük, a gazdi időt szán a dobermann nevelésére, akkor kiváló családi kutyává válik. Ha fajtiszta dobermannt szeretne családi kutyaként, akkor érdemes a Dobermann Kennel di Forte Fidato-t választani! Bővebb információkat a dobermannkennel.hu weboldalon talál!

Comments are closed.