Utángyártott vagy eredeti toner rendelés – Melyiket választja?

Posted: 23rd március 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Utángyártott vagy eredeti toner rendelés – Melyiket választja? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nem könnyű kiválasztani, hogy a két legnépszerűbb típus közül melyiket választja ki. Alapvetően mindkettőnek megvannak a maga előnyei, így egyiket sem lehet jobbnak vagy rosszabbnak nevezni a másiknál. Az alábbiakban bővebben ismertetjük a két típust, valamint eláruljuk honnan érdemes rendelni minőségi tonereket!

Toner rendelés – Alapvetően két toner típusról szokás hallani, a vásárlók is ebből a két típusból választják ki a számukra megfelelőt. Az eredeti tonerek OEM minősítéssel rendelkeznek, ami az angol Original Equipment Manufacturer, vagyis magyarra lefordítva Eredeti Felszerelés Gyártó rövidítése. Ez nem azt jelenti, hogy minden más hamis. Ez azért emeljük ki, mert az eredeti megnevezés sok esetben megtévesztő lehet. Pedig az utángyártott tonerek sem hamisítványok. Az OEM jelölés inkább azt mutatja, hogy az eredeti toner a nyomtató gyártója által készül. Az utángyártott termékek nem a nyomtató gyártója által készülnek.  Ami szintén különbség, hogy meglehetősen nagy a különbség a kettő közt az árat tekintve. Az utángyártott termékek ugyanis jóval olcsóbbak, mint az eredetiek.

Azt mindenképp fontosnak tartjuk kiemelni, hogy egyik típus sem feltétlenül rosszabb, mint a másik. Az utángyártott tonerek kapcsán gyakran hallani a kritikát, miszerint nem képesek jó minőségben nyomtatni, holott ez nem teljesen így van. Ugyanis számtalan teszt bebizonyította, hogy az utángyártott tonerek közel hasonló minőségű nyomtatásra képesek, mint az eredeti nyomtatási kellékek. Bármelyiket is választja, azt javasoljuk, hogy látogasson el a best-toner.hu webáruházba, ahol kiváló minőségű tonerek széles választékát találja, beleértve az eredeti és az utángyártott tonereket egyaránt!

Comments are closed.