Utángyártott toner olcsón

Posted: 1st június 2021 by Megasztár in Egyebek
Utángyártott toner olcsón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Évente több mint 1,1 milliárd tonert adnak el. Ebből a nyomtatótonerből több mint 500 (!) millió kerül a világ hulladéklerakóiba. De mivel a tonereket akár 2-3 alkalommal is könnyen lehet újragyártani, iparunk jelentősen csökkenti a hulladéklerakókba kerülő tonerek számát, ideális esetben megdöbbentő 66-75% -kal!

Utángyártott toner olcsón vár mindenkit az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg az utángyártott tonerek előnyeit, és nálunk különböző termékeket is rendelhet. Minden utángyártott toner esetében eggyel kevesebb kerül közvetlenül a hulladéklerakóba. Minden megvásárolt utángyártott toner esetében kevesebbet kell előállítani egy új tonerből, ami megóvja a hulladékáramba való belépéstől és a bolygók természeti erőforrásainak elvezetésétől. A toner- és nyomtatópatronokban használt műanyagok és fémek újrafelhasználása messze a leginkább környezetbarát módszer a lényegében hulladéknak – az üres kazettának – a kezelésére. Például az újrafeldolgozott alumínium, amelyet újrafeldolgozott termékeknél is felhasználnak, 95% -kal kevesebb energiát használ fel a gyártásban, mint a szűz alumínium. Az újragyártás valódi megoldás a növekvő hulladékhegyre, amely jelentős üzleti, kézzelfogható és valós környezeti előnyökkel jár. Ez nem csak egy iparág, hanem az újrafelhasználás gyártási szelleme.

Még az EU Bizottság is az EMAS-értékelésében azt mondta, hogy az újrafelhasználás környezetbarátabb. Az EU a közelmúltban új fokozatokat határozott meg az általános hulladékpolitika fokozatosságában: a hulladék megelőzésének van most a legfontosabb prioritása. Az újragyártás tehát az EU politikájának szellemét követi. A toner újragyártása környezetbarátabb, mint egy új gyártása. Amennyiben még ennél is többet tudna meg nézzen be hozzánk az onlinetoner.hu-ra.

Comments are closed.