Toffee interaktív plüss póni – A kislányok titkos álma

Posted: 3rd november 2020 by Megasztár in Egyebek
Toffee interaktív plüss póni – A kislányok titkos álma bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kislányok nagyon szeretik a lovacskákat, különösen a pónikat. Természetesen a legtöbb szülő nem tud otthonra venni egy valódi pónit, azonban Toffee, az interaktív plüss póni mondhatni bárki számára elérhető és talán mondanunk sem kell, hogy a lakásba is be lehet vinni egy valódi pónival szemben.

Toffee interaktív plüss póni egy csodálatos játék, melynek minden kislány őszintén tud örülni. Viselkedését tekintve teljesen olyan, mint egy valódi póni. Akárcsak egy igazi póni, Toffee is igényli kis gazdájától a törődést. Ha kis gazdája nem figyel oda rá, akkor figyelmezteti, hogy szüksége van némi törődésre. Toffee kedvence a friss répa, melyet élvezettel elrágcsál, ha kis gazdája megeteti. Toffee egy kedves, kis póni, viszont nem szívleli a nagy zajt, mivel könnyen megijed, ekkor pedig hangosan nyihog és riadtan rázza füleit. Ekkor a gyermeknek meg kell nyugtatnia kis barátját, még pedig úgy, hogy kefével megsimogatja a fejét és a hátát, amitől rögtön megnyugszik, amit elégedett hangok hallatásával jelez is. Toffee társasági lény, így, ha magára marad, akkor megrázza a fejét és hívja kis gazdáját, sőt pislog is. Toffee igazán hálás lesz, ha kis gazdája törődik vele.

Toffee, az interaktív ló egy olyan ajándék, melynek minden gyermek őszintén tud örülni. A játék készlet tartalmazza Toffee-t, az interaktív plüss pónit, valamint az ízletes csemegének számító sárgarépát is, melyet Toffee előszeretettel fogyaszt. A gyártók három éves kortól ajánlják a gyermekek számára. Ha egy igazán különleges ajándékkal szeretné meglepni csemetéjét, akkor Toffee, az interaktív plüss póni az ideális választás! Ha szeretné megvásárolni Toffee-t, az interaktív pónit, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és bővebben tájékozódni! A weboldalon képeket is talál a játékról!

Comments are closed.