Tigrisszem karkötők nagyszerű áron!

Posted: 31st december 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Tigrisszem karkötők nagyszerű áron! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ásvány karkötők manapság nagyon népszerűek, férfiak és nők előszeretettel hordják őket. Az ásvány karkötőknek van egy nagy előnyük az egyszerű ékszerekhez képest, még pedig az, hogy nagyon jó hatással vannak a testre és a lélekre is.

Tigrisszem karkötők sokak által kedveltek, hiszen igazán esztétikusak, olyannyira, hogy rögtön odavonzzák a tekintetet. Egy szép ásvány karkötő ráadásul ajándéknak is kitűnő. Ezek a csodaszép ékszerek csodásan mutatnak minden viselethez, elegáns és lezser öltözékhez egyaránt tökéletesek. A tigrisszem ásvány már elődeink számára is ismert volt, ők is előszeretettel hordták maguknál, igaz ők talizmánként a különféle átkok ellen. Ma már inkább esztétikus megjelenése és jótékony hatásai miatt kedvelik az emberek. A különleges tigrisszemre hajazó ásványok hamar elnyerik az emberek tetszését. Különösen úgy, hogy számtalan testi és lelki baj esetén megoldást jelentenek. Viszont az fontos, hogy egy hétnél hosszabb ideig egyhuzamban ne hordja, ugyanis ez meggátolja a testben az energiaáramlást, így érdemes viselésben szüneteket tartani! A tigrisszem ásvány gyógyítja a nemzőszerveket, valamint a torkot és feloldja a szűkületet a testben.

A tigrisszem a szemre is jótékony hatással van, a sötétben való látás képességét is fejleszti. Ezenkívül erősíti a légutakat, valamint a tüdőt, így az olyan betegségek és panaszok leküzdésében is sokat segít, mint a köhögés, bronchitis, asztma vagy meghűlés. Ezenkívül a csontokra és az ízületekre is jó hatással van, így csonttörés esetén különösen hasznos a tigrisszem karkötő viselése. Továbbá az agyra és a koncentrációs képességekre is pozitív hatással van. Ha szeretne bővebben tájékozódni a tigrisszem karkötőkről, valamint megtekinteni a kínálatot, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az asvanyajandek.hu weboldalra!

Comments are closed.