Thumb Chucks ügyességi játékok már 4 éves kortól

Posted: 17th szeptember 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Thumb Chucks ügyességi játékok már 4 éves kortól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokszor találkozhatunk olyan szituációkkal, mikor sajnos várakoznunk kell, illetve unalmasan töltjük az időt. Ez nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is nehezen elviselhető állapot. Ám most mutatunk egy hiper szuper unalom űzőt.

Thumb Chuks Ügyességi Játék akár már 4 éves kortól használható. Melynek a különlegessége abban rejlik, hogy pörgethetjük ide-oda, és mellette még villog és világít, melytől igazán menők lehetünk. Ez az egyszerű kis játék, igazán sokat rejt magában, és olyan trükköket csinálhatsz vele, melyre rá sem gondoltál. Az internetnek köszönhetően már számos videót megtekinthetünk, melyen ezzel a kis kütyüvel játszanak, illetve trükköznek. Sokan azt gondolnák, hogy ez egy egyéni szórakozás, ám nem feltétlenül, hiszen, ha összehívjuk a barátainkat, akkor versenyt is szervezhetünk, hogy ki tud ügyesebb, illetve érdekesebb trükköket. A még izgalmasabb játék érdekében még az okos telefonunkra is letölthetünk egy applikációt, melyek segítségével még különlegesebb trükköket sajátíthatunk el.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Lepje meg gyermekét ezzel a különleges kis játékkal, amely által nem lesz többet egy pillanat sem, melyet unalmasan tölt el. A honlapunkról megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott lakcímre. További információért keressen fel bennünket a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a mi legnagyobb célunk, hogy minél több gyermek arcára mosolyt csaljunk. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére! Várjuk szeretettel!

Comments are closed.