Terület és településfejlesztés

Posted: 23rd április 2020 by Megasztár in Egyebek
Terület és településfejlesztés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A terület és településfejlesztés egy komplex mindenre kiterjedő feladatnak bizonyul számos esetben. A Városfejlesztés Zrt. fejlesztési megközelítése és logikája a terület és településfejlesztésben is kimagasló.

A településfejlesztés és városfejlesztés egyik legfontosabb eszköze városfejlesztési terv, amelynek komplexitása a településfejlesztési célok elérését teszi lehetővé. Minden esetben a közösséget kell szolgálnia a településfejlesztési folyamat, ezért hasznosnak kell lenniük az előkészítésnek és az elvégzett munkálatoknak is. A településfejlesztés eszközeit használva úgy kell kialakítani a fejlesztési folyamatokat, hogy azok ne okozzanak komolyabb energiapazarlást vagy a lehető legkisebb hatással legyenek a globális felmelegedésre. Az önkormányzatok településfejlesztési elképzeléseinek a megvalósítása kiemelkedően magas prioritásban van a Városfejlesztés Zrt-nél, hiszen ez a cégünk legfontosabb működési területe is egyben. Mint minden sikeres munkánál itt is a kutató munkával, illetve a tervezéssel kezdődik, hogy minden önkormányzat azt kapja, amire igazán szüksége van. A településrendezési tervek elkészülte után kezdődhet a munka legjava, amikor is  stratégiai célkitűzéseknek megfelelően végezzük el a településfejlesztést.

A Városfejlesztés Zrt továbbá ugyanabban az időben foglalkozik a területfejlesztéssel, területrendezéssel és területrendezési tervezéssel is, ami komoly előnyt jelenthet a területen. Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy a szolgáltatásainkat venné igénybe keresse fel a varosfejlesztes.hu weboldalát, ahol részletes információkat talál minden szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Munkatársainkat elérheti a +36 20 941 1234-es telefonszámon, vagy az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen.

Comments are closed.