Terhességi kalkulátor segítségével sokkal egyszerűbb

Posted: 7th augusztus 2018 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Terhességi kalkulátor segítségével sokkal egyszerűbb bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A menstruációs ciklus általában 28 napig tart, de persze vannak rövidebb és hosszabb ciklusok is, vannak akiknél 27 napig és vannak akiknél 29 napig. A ciklus mindig a vérzés kezdetétől a következő ciklus kezdetéig tart, tehát a 28 napot ez alapján lehet kiszámítani. A menstruációs ciklus ismerete tehát nagyon fontos.

A terhességi kalkulátor segítségével könnyen kiszámíthatja a legfontosabb tudnivalókat a terhességről, például a szülés pontos dátumát, a teherbeesés időpontját és azt is, hogy éppen hányadik hétben jár, tehát kalkulátorunkat igen hasznosnak fogja majd találni. Ahhoz, hogy ezeket megtudja, ismernie kell a menstruációs ciklus hosszát és a legutolsó menstruáció időpontját. A terhesség 40 hét azaz 280 nap, de ha ismert az utolsó menstruáció ideje, akkor a terheség időtartamát 38 hétben fogjuk megadnia. Az ovuláció vagy másnéven peteérés a terhesség kiteljesedése, és ez a menstruáció első napja utáni két hétben következik be, és mindössze egyetlen napig tart. Ha ön is meg szeretné tudni, hogy pontosan mikor érkezik a legújabb családtag, próbálja ki kalkulátorunkat!

Ha bármi kérdés merülne fel a kalkulátor használatával, a terhességgel, vagy az időpont foglalással kapcsolatban, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 700 1491 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az office@foglaljorvost.hu e-mail címre és itt minden kérdését megválaszolják kollégáinkat. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a terhességi kalkulátorról, az ovulációról, a terhességről és a menstruációról olvasni erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat a foglaljorvost.hu-t és itt többet tudhat meg ezekről a témákról. Terhességi kalkulátorunkat igen hasznosnak fogja találni ezért érdemes kipróbálni.

Comments are closed.