Talán Attila

Posted: 17th március 2012 by Megasztár in Megasztár 6

Talán Attila a a „magyarországi Bon Jovi”. Sztáros nézésével, rock ’n’ roll szeretetével és a híres énekeshez hasonlító tincseivel valóban illik rá ez a jelző. A 25 éves budapesti énekes már a Megasztár előtt is belekóstolt az énekesi karrierbe. Több formációban is énekelt.

[adsense_id=”1″]

Először a középiskolában állt össze „Crisszel”, majd a Johnny Roger együttesben énekelt, amellyel egy európai tehetségkutatón 3. helyezést értek el. Jelenleg az InterYou-ban frontember, amely a tehetségkutató alatt szünetel. A showba azért jelentkezett, mert szakmai elismerésre vágyik. Jó úton halad e felé, ugyanis a castingot és a párbajt is sikeresen vette és a cikk írása pillanatában az élő showban szerepel.

Talán Attila

Talán Attila

Attila nem csak az éneklésben, de a festészetben is tehetséges. Szabadidejében szokott festegetni. Amikor elkezdi, még nem tudja mi lesz az, de a végére mindig érdekes képek születnek.

A fiatal tehetség hobbijai közé tartozik a görkorcsolyázás valamint a szabadtüdős búvárkodás, kedvenc étele a márványsajttal töltött pulykamell, kedvenc állata a delfin és a kutya, élete legjobb pillanata volt amikor Chicagoban meglátogatta bátyját, életcélja pedig nem más mint, hogy elismert zenész legyen.

Itt olvashattok róla még: Talán Attila

Facebook rajongói oldala