Szülei aggódnak Radics Gigiért

Posted: 29th március 2012 by Megasztár in Hírek
Tags:

Édesapja kíséretében vágott neki a Megasztárnak Radics Gigi, aki lassacskán fiatal nővé cseperedik. A 15 éves lány már 6 éve foglalkozik az énekléssel és ebben szülei is mindvégig támogatták.

[adsense_id=”1″]

Gigi édesapja, Radics Tamás arról beszélt az Új Ásznak, hogy próbál megbarátkozni a gondolattal, hogy ezentúl Budapesten folytatódik majd az életük. Egyre többször foglalkozik a Megasztár utáni jövővel, hogy vajon mi vár majd Gigire és a családra. Az édesapa látja, hogy lánya nagyon jól kezeli a megváltozott helyzetet és De poker iDeal Spel Geschiedenis kent evenveel varianten als er poker gratis casino spelen zijn, en dat maakt het allemaal toch best wel weer interessant. a hirtelen jött népszerűséget, de semmiképp sem hagyná őt magára Budapesten. Pedig mint mondta, tudja jól, hogy a tinédzserlány sokkal érettebb a korabelieknél. Úgy néz ki, hamarabb fog elszakadni szüleitől, mint hitték volna, de egyelőre azért a különválás még odább van.

Radics Gigi

Radics Gigi

Gigi Endrédfalváról származik, de mindenki tisztában van azzal, hogy énekesnőként csak a fővárosban érvényesülhet. A család Gigi sikeréért kész arra az áldozatra, hogy mindent hátrahagyva itt kezdjenek új életet a Megasztár után.