Szépszőnyeg – modern nappali szőnyeg

Posted: 1st február 2021 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Szépszőnyeg – modern nappali szőnyeg bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A lakás leggyakrabban igénybevett tere a nappali. Egy szép, modern nappali szőnyeg megválasztása fontos a családi fészek otthonossá tételében. Nappali sokféle létezik. A konyhával egy térben lévő „amerikai”, nagy belmagasságú, minimalista, modern, elegáns, luxus, hagyományos, hatalmas, vagy kisterű.

A nappali nem csupán egy egyszerű szoba. Ez a lakásnak egy olyan szeglete, ahol összegyűlünk a családdal, ahol a barátokat fogadjuk, ahol szórakozunk, társas életet élünk és pihenünk is. Mondhatnám úgy is, a nappali a legmultifunkcionálisabb tere otthonunknak. Egy biztos. Egy szép, modern nappali szőnyeggel tökéletessé, barátságossá és meleg hangulatúvá tudjuk azt tenni.

Kis kanapé, sarokkanapé, vagy U alakú kanapé uralja a nappalit, egy jó minőségű, ízlésvilágunkba és stílusunkba beleillő nappali szőnyeg mindenképpen emeli a komfortszínvonalat. Elhelyezésénél a legpraktikusabb, ha a kanapé elülső lábai alá csúsztatjuk a szőnyeg szélét. Itthon elég furcsán választunk szőnyeget. Ha szétnézünk a hazai lakásokban, azt vehetjük észre, hogy a szőnyegek bizony kicsik. Hogy ez miért van így, nem tudom. Pedig megannyi gyönyörű, hatalmas szőnyeg van a piacon, amivel betölthetjük a teret. Sokszor, ahogy ülünk a kanapén, azzal küzdünk, hogy a lábunk ne a hideg padlóval érintkezzen, hanem a szőnyeggel. Ugye neked is ismerős ez a szituáció? Válasszunk bátrabban modern nappali szőnyeget! Ne spóroljunk a nappali szőnyeg méretével! Inkább válasszunk egy nagyobb, de valamivel olcsóbb szőnyeget, mint egy drága, de kisebb méretűt. Higgyük el, sokkal kényelmesebb lesz otthon egy nagy szőnyeggel az élet.

Modern nappali szőnyeg

Modern nappali szőnyeg

Ahol többfunkciós a helyiség, például a nappali egyben konyha is, ott egymáshoz harmonizáló szőnyeget válasszunk. Színben, anyagban, mintában is össze tudjuk úgy válogatni, hogy kifogástalan legyen az összkép. Egy amerikai konyhás nappali remekül összehozza a családot. Amíg a konyhatündér a családi ebédet készíti, a többiekkel egy térben mehet a beszélgetés, a gyerekek pedig a szemünk előtt játszanak. Mi magyarok nagyon kedveljük az ilyen kialakítású nappalit, konyhát.

Egy otthonos családi fészek nagyon fontos az egészséges, nyugalmas élethez. Tudom, tudom, nem a pénz és a csillogás tesz minket igazán boldoggá, viszont otthonunk családias kialakítása mégis fontos részét képezi életünknek. Ezért, miután kiválasztotta a család az óriási, új, modern nappali szőnyegét, ünnepeljétek meg egy vidám, örömteli, klassz kirándulással.

Comments are closed.