Szegedi szabadulószobák – Készen állsz?

Posted: 5th március 2020 by Megasztár in Egyebek
Tags:
Szegedi szabadulószobák – Készen állsz? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nagyobb városokban, így például Szegeden is több szabadulószoba található. A szabadulószobák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy az elmúlt években gomba módra megszaporodott a szabadulószobák száma!

Szegedi szabadulószobák – Szeretnéd próbára tenni magad? A filmek nézése közben állandóan fogod a fejed, hogy mégis miért ilyen ostobák a szereplők? Te biztosan jobban csinálnád? Akkor itt az ideje, hogy ezt be is bizonyítsd. Szegeden nem egy szabadulószoba található, így csapatoddal együtt próbára teheted magad. A feladat igazán egyszerű, juss ki a szabaduló szobából. Viszont ez egyáltalán nem egyszerű, ugyanis bonyolult feladatokat és összefüggéseket kell megoldani és átlátni. Viszont, ha a csapat szorosan összedolgozik, akkor ki tud szabadulni a szabadulószobából. Ha úgy gondolod, hogy bármilyen szabadulószobából képes vagy kijutni, akkor érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra, ahol számtalan szabadulószobát találhatsz, köztük szegedieket is! Ha mindig is próbára akartad tenni magad, akkor itt az ideje!

Szabadulószobák Magyarországon az exitgames.hu weboldal ajánlásával

A szegediek és a környéken élők hét szabadulószobát találnak Szegeden. Minden szoba egyedi berendezéssel és történettel rendelkezik, így azt választjátok, ami számotokra a legmegfelelőbb. Az exitgames.hu weboldalon bővebb információkat szerezhetsz a szegedi szabadulószobák kapcsán és a hozzájuk tartozó történetet is megtekintheted. Nem csak családtagoknak és barátoknak, hanem kollégák számára is kiváló élményt nyújt a szabadulószoba, így akár csapatépítő tréning címén is gyakran látogatnak el szabadulószobába. Bővebb információkért látogass el az exitgames.hu weboldalra!

Comments are closed.