Számítástechnikai webáruház a legjobb laptopokkal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az érintőképernyős laptopok intuitívabbá teszik a navigációt a számítógépen. Érintse meg az elemek kiválasztásához, tartsa lenyomva és húzza az elemeket, görgetéshez csúsztassa az ujját, a nagyításhoz pedig csípje össze, akárcsak okostelefonon vagy táblagépen. Jelenleg sok Windows laptopon és bizonyos Chromebookokon érhető el ez a funkció.

Számítástechnikai webáruház legjobb laptopokkal várja az ekiraly.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni ha felkeres minket. A laptopok képernyőjének mérete körülbelül 11 és 17 hüvelyk között mozog, átlósan mérve. A nagyobb képernyő ideális játékhoz, filmnézéshez, fénykép- és videószerkesztéshez, valamint dokumentumok egymás melletti megtekintéséhez. Ne feledje, hogy a nagy képernyő növelheti a laptopok teljes méretét, súlyát és energiafogyasztását. A nagyobb felbontás jobb képminőséget jelent. A laptopok képernyői többféle felbontásban kaphatók (pixelben mérve, vízszintes x függőleges). 4K Ultra HD: 3840 x 2560 és 3840 x 2160 felbontás a Full HD képpontjainak négyszeresével büszkélkedhet, gazdag színeket és képeket hozva létre a hihetetlenül élethű képek és grafikák megtekintéséhez és szerkesztéséhez. QHD (Quad HD) és QHD+: 2560 x 1440, illetve 3200 x 1800 felbontással a rendkívül magas pixelsűrűség éles részleteket és éles szöveget hoz létre, amely ideális professzionális fotó- és grafikai munkákhoz, valamint nagy felbontású filmekhez és játékokhoz.

Retina kijelző: 2560 x 1600 és 3072 x 1920 felbontás található az Apple 13, illetve 16 hüvelykes laptop kijelzőiben. Full HD: 1920 x 1080 felbontás lehetővé teszi, hogy Blu-ray filmeket nézzen és videójátékokat játsszon anélkül, hogy elveszítené a részleteket. HD+: 1600 x 900 felbontás remek alkalmi játékhoz és DVD-filmek nézéséhez. HD: 1366 x 768 felbontás az általános felbontás a laptopokon. Jó internetes szörfözéshez, e-mailezéshez és alapvető számítástechnikai feladatokhoz. Amennyiben többet tudna meg kattintson az ekiraly.hu-ra.

Comments are closed.