Szakmai támogatás a legjobbaktól

Posted: 9th március 2019 by Megasztár in Egyebek
Szakmai támogatás a legjobbaktól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amennyiben területfejlesztésen vagy területrendezési tervezésben gondolkodnak, akkor mindig arra kell törekedni, hogy egy olyan vállalkozóval végeztessék el a munkálatokat, akik komplex szolgáltatást biztosítanak.

Szakmai támogatás nagyon fontos ugyanis az operatív fejlesztési megközelítés és a partnerségen alapuló fejlesztési logika eredményesen alkalmazhatónak bizonyult mindkét esetben. Melyek a következők: területfejlesztési és területrendezési tervezés. Ezek vonatkozhatnak kistérségre, határon átnyúló vagy akár nagy térségi szinten egyaránt. A Városfejlesztési Zrt. számos sikeres projektet tudhat maga mögött. Többek között ennek is köszönhető az, hogy a települési önkormányzatok térségi szinten összehangolt településfejlesztési és területfejlesztési tevékenységet megalapozó területfejlesztési és területrendezési tervek, illetve tanulmány tervek kidolgozását vállalja. Ezen felül a vállalkozásunk vállalja még a területfejlesztési, térségi fejlesztési, illetve a felzárkóztatási stratégiát, operatív programok, illetve a stratégiai tervek kidolgozását.

A tervek készítése során a Városfejlesztési Zrt. meghatározza a stratégiákban rögzített fejlesztési célok valóra váltásához szükséges eszközöket. A területfejlesztési tervek, illetve a stratégiák kidolgozása során a településrendezési és területrendezési tervekben rögzített, illetve az is előfordulhat egyes esetekben, hogy azon kívül megfogalmazott önkormányzati és kistérségi szintű fejlesztési elképzelések megvalósításának komplex vizsgálata és kiértékelése alapján határozza meg a stratégiákban. Illetve stratégiai fejlesztési tervekben, vagy területrendezési tervekben rögzítésre kerülő fejlesztéseket. Kattintson a varosfejlesztes.hu oldalára.

Comments are closed.